HALLE - Kinderen vieren hun carnaval

C21

HALLE - Kinderen vieren hun carnaval

Kindercarnaval
Foto Felix Merckx
 

 Op zaterdag 18 maart nodigen ze de kleinsten onder ons uit om samen hun carnaval te vieren.Kindercarnaval, het grote feest voor de allerkleinsten. En of ze er van genieten… het is altijd weer een feest als de deuren van cc ’t Vondel openzwaaien en de jonge meute de zaal binnenstormt.

In het midden van de zaal reserveren ze een zone, speciaal voor de kinderen. Hier kunnen zij ongestoord ravotten en meegenieten van de animatie op het podium.

In de loop van dit evenement wordt het mini-prinsenpaar voor carnaval Halle 2017 verkozen. Een aantal korte proeven en een act op het grote podium beslissen wie een week later in de stoet mag meerijden in de prinsenwagen. 5 jongens en 8 meisjes stelden zich kandidaat om naar de fel begeerde titel te strijden.

Thema dit jaar luidt: ‘’KINDER WONDERLAND’.

Wonderland of fantasieland, recht in de roos bij het jonge volkje. Ze kiezen voor een open thema, zodat de kindjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten en kindercarnaval naar hartenlust kunnen beleven.Afspraak in cc ’t Vondel, op zaterdag 18 maart, vanaf 13u33.

Kaarten zijn in voorverkoop bij Las Fiestas aan de prijs van €5. Aan de kassa betaal je €7.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief