HALLE – Stadsradio Halle brengt Carnavalsradio op 94.3 FM.

HALLE – Stadsradio Halle brengt Carnavalsradio op 94.3 FM.

Stadsradio
Foto Emile Devogeleer
 

  Voor het vijfde jaar op rij pakt Stadsradio Halle uit met een tijdelijk extra radiostation voor een door carnavalisten, vanaf zaterdag 11 maart om 11 uur en 11 minuten tot dinsdag 28 maart 2017 gaat hettijdelijk extra radiostation ‘Carnavalsradio Halle ‘ van start op de frequentie 94.3 FM.Voor degene die niet kunnen wachten tot 11/03 kan de Carnavalradio nu al dagelijks beluisteren via streaming.

 Carnavalradio Halle is een initiatief van Stadsradio Halle maar heeft niet de ambitie om een officieel uithangbord van het Halse Carnaval te zijn. Carnavalradio Halle is eerder een aanvulling op het Halse culturele erfgoed.

Maar het zullen de carnavalisten zelf, in de brede zin van het woord ( groepen, vriendenkringen,organisators....) zijn die voor de carnavaleske sfeer op antenne zullen zorgen. Deze extra tijdelijke, legale frequentie 94.3 FM leent zich daar perfect toe en biedt tal van voordelen.

 De normale uitzendingen van Stadsradio Halle op zijn eigen frequentie 105.6 FM blijft behouden voor de trouwe  luisteraars van de Stadsradio Halle, dat zich specifiek richt op de liefhebbers van Vlaamse muziek en oldies.

Van die zender een tijdelijk carnavalskanaal maken zou de gewone luisteraars maar matig kunnen boeien. Daarom de overschakeling naar een extra station enkel voor Carnaval Halle.

 Tijdens de carnavalsstoet op zondag 26 maart brengt Carnavalradio Halle rechtstreeks verslag uit over de stoet en de lichtshow vanop de tribune op het Oudstrijdersplein ( nieuw gemeentehuis ) in Halle.

 Meer info over de Carnavalradio en Stadsradio Halle kan men bekomen bij Andre Segers via andre@stadsradio.be  of op 02/361.36.36  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 15 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 okt 2019
Devogeleer Emile | 11 okt 2019
Devogeleer Emile | 09 okt 2019
Roger Swalens | 08 okt 2019
Devogeleer Emile | 06 okt 2019

archief