Sint-Martinusfanfare HALLE in concert met Sabien Tiels

C21

Sint-Martinusfanfare HALLE in concert met Sabien Tiels

Fanfare_bewerkt-1
Ingezonden foto
 

 Op zaterdag 1 april 2017 om 20u speelt de Sint-Martinusfanfare in concert in cc 't Vondel. Hierbij nodigt zij singer-songwriter Sabien Tiels uit, die eigen werk maar ook enkele oerdegelijke covers, samen met het fanfareorkest zal brengen.

Begin april staat de Sint-Martinusfanfare traditiegetrouw in cc 't Vondel, waarbij zij vaak de planken deelt met een bekende en/of verrassende zanger of zangeres. Dit jaar wisten zij singer-songwriter Sabien Tiels te strikken. Deze Limburgse zangeres werd bekend bij het grote publiek met de nummers "Hou je morgen nog van mij" en het aanstekelijke "Trein". Ook de jaren nadien bracht ze regelmatig eigen werk uit. Voor haar nieuwste en verrassende album kroop ze in de schrijverspen met muzikale persoonlijkheden als Stef Bos, Rocco Granata en Wigbert.

Samen met de Sint-Martinusfanfare brengt Sabien Tiels op 1 april haar bekende nummers en zal ze ook voor de eerste maal met een fanfareorkest nieuw werk brengen. Dat ze, naast componeren, ook een stem heeft om U tegen te zeggen, zal ze bewijzen met een aantal swingende covers. Ontdek een van de mooiere stemmen van Vlaanderen!

Naast de nummers met haar gastzangeres, brengt de Sint-Martinusfanfare ook eigentijdse composities, laat ze de helden van het witte doek herleven en viert ze de 100e verjaardag van de jazz. Alweer een gevarieerd programma voor een ontspannende avond in cc 't Vondel!

Kapitein van de avond is dirigent Dominic Reynders, de presentatie is in handen van Goedele Van Ruysevelt.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de muzikanten, Kaffee De Sleutel, telefonisch via 02/356 34 94 of via sintmartinusfanfare@hotmail.com . Kaartjes in voorverkoop kosten €12,00

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief