Stadsradio HALLE 2.0 ‘De Goed Gevoel Radio’.

Stadsradio HALLE 2.0 ‘De Goed Gevoel Radio’.

Stadsradio_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Stadsradio_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Stadsradio_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 Stadsradio Halle wordt de Goed Gevoel Radio met een hart voor Vlaamse muziek en klassiekers. Een nieuwe huisstijl, nieuwe en vertrouwde programma’s: een nieuwe start! Zo werd de nieuwe Stadsradio Halle 2.0 voorgesteld aan de talrijk opgekomen fans en luisteraars van  Stadsradio Halle. Het werd een gezellige avond met muziek van de groep Lobstar uit Sint-Pieters-Leeuw,  stemmenimitator van ‘tegen de sterren op’ Glenn De Keyzer, een sportieve babbel met ex RSCA Michel De Groote,Johan Persijn, Lieven Baert Futsal project Halle Gooik......

De avond werd aan elkaar gepraat en geanimeerd door Kris Baert.

 Stadsradio Halle blijft zichzelf: Stadsradio Halle is al ruim 10 jaar de radio met een hart voor Vlaamse muziek en oldies. Een zender die voor haar zendgebied absoluut ‘het gat in de markt’ had gevonden en al die tijd ook opvulde.

Het zou dan ook gek zijn om deze succesvolle piste te verlaten. Maar na versie 1.0 is het wel tijd geworden voor versie 2.0; een nieuwe start.

De nieuwe Stadsradio Halle is er eentje met ‘accentverschuivingen’. Vanaf nu zijn ze de radio met een hart voor Vlaamse muziek en klassiekers, niet alleen oldies dus. Want naast de golden fifties en sixties krijgen ook de jaren 70 en 80 meer ruimte dan voorheen in de playlists.

Daarnaast blijft de Vlaamse en Nederlandstalige muziek de hoofdrol spelen. Deze sector zorgde zelf voor een evolutie.

Naast de schlagerartiesten die trouw blijven aan het genre, slaan anderen een nieuwe richting in. Gevestigde waarden als Will Tura, Willy Sommers, Dana Winner, Paul Severs.... worden afgewisseld met nieuwe namen en producties uit Vlaanderen en Nederland.

 Bij een nieuwe start hoort een nieuwe huisstijl. Het imago van een radiostation wordt niet alleen bepaald door de muziek, maar vooral door de jingles! Stadsradio Halle wordt de Goed Gevoel Radio. Een baseline die je vanaf nu zal horen in het kersverse jinglepakket.

 Ook op de nieuwe Stadsradio is er plaats voor nieuws: nationaal en internationaal, maar vooral lokaal en regionaal.

Stadsradio Halle houdt de vinger ook aan de pols op sportgebied. Op maandagavond presenteert Kris Baert de sportshow “Bloed, Zweet & Tranen” met analyses van het voorbije sportweekend, de figuur van de week, de kwis van het weekend en de stoten van De Groote met Michel De Groote.

Belangrijke sportwedstrijden ( zoals die van Futsal project Halle-Gooik ) en evenementen worden live op antenne gebracht tijdens de “De Reizende Sportshow”.

 ‘De Goed Gevoel Radio’ Stadsradio Halle, de radio met een hart voor Vlaamse muziek en klassiekers is dagelijks,  24 op 24 uur te beluisteren op 105.6 FM.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 23 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 mrt 2019
Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019

archief