Gehoord op het stadhuis in HALLE

C21

Gehoord op het stadhuis in HALLE

Stadhuis_halle
Felix Merckx

 -Speel je ook mee tijdens buitenspeeldag?
- Extra petanqueterreinen aan sportcomplex De Bres
- Verkeersregeling Hyacintenjogging

Speel jij ook mee tijdens de Buitenspeeldag?
Op woensdag 19 april is het opnieuw Buitenspeeldag. Een dag om volop te ravotten! Aan je tv heb je die namiddag toch niets, want zowel Ketnet, Nickelodeon als VTM Kzoom zenden niets uit. Als dat geen extra motivatie is om naar buiten te gaan! 

Je zal je alvast niet vervelen, want de jeugddienst van Halle organiseert op deze dag van 13 tot 17 uur op het grasveld aan het Rodenemplein een reis rond de wereld voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Je vindt er een heerlijke speelwereld vol verrassingen met een knutseljungle, een indianentipi waarin verhaaltjes voorgelezen worden, een coole ninjablaaspijpstand, springkastelen, een helikopter, … Speelplezier gegarandeerd!

Deelnemen is gratis. Je hoeft je vooraf niet in te schrijven.
Info: jeugddienst Halle | T 02 365 98 30 | jeugd@halle.be

Extra petanqueterreinen aan sportcomplex De Bres
De stad zal in april aan Sportcomplex De Bres 2 nieuwe outdoor petanquevelden aanleggen. De extra terreinen komen er op vraag van de Halse sportvereniging Petanqueclub De Bres Halle. De Halse club telt intussen al meer dan 60 leden. Sportcomplex De Bres beschikt dan over 5 outdoor petanquevelden en 8 indoor banen.

Verkeersregeling Hyacintenjogging
Op zaterdag 22 april vindt de 36ste editie van de hyacintenjogging plaats. De jogging gaat voornamelijk door in het Hallerbos.  Het Houtveld wordt tijdelijk afgesloten voor het verkeer omdat hier de start plaats vindt. Er zal ook een parkeerverbod gelden op de Warande, de Arenbergstraat en het Houtveld. Info: evenementen | T 02 365 97 94 | evenementen@halle    

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief