HALLE – Alan Haydock slachtoffer van zijn eigen succes

C21

HALLE – Alan Haydock slachtoffer van zijn eigen succes

Alan_haydock
Alan Haydock (Foto Emile Devogeleer)

  Word SK Halle trainer Alan Haydock slachtoffer van zijn eigen succes? Na de politieke stoelendans de afgelopen maanden is er in Pepingen een nieuwe soap in de maak. Toen de eerste onderhandelingen werden gestart tussen SK Halle en FC Pepingen voor een mogelijke fusie, was er duidelijk overeen gekomen om met de succestrainer van SK Halle verder te werken bij de  eerste ploeg.

Begin deze week kreeg de trainer van SK Halle, die op drie seizoenen de ploeg van provinciaal naar de tweede amateurklasse bracht, te horen dat de nieuwe fusieclub SK Pepingen-SK Halle niet verder met hem  wil samenwerken en voor de trainer van FC Pepingen kiest.

Nogmaals het bewijs dat een woord niet veel waarde heeft bij sommige mensen, en er geen rekening word gehouden met de behaalde successen indertijd.

Naast trainer Alan Haydock verliest SK Halle ook de volledige entourage rond de trainer en kijken vele basisspelers nu al uit naar een nieuwe ploeg voor het volgende seizoen.

Volgende zondag 23 april 2017 zal trainer Haydock zijn ploeg nog leiden tijdens de thuiswedstrijd tegen K.Olsa Brakel om 15u00 op Lamme Guiche

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief