HALLE – Beleef op maandag 1 mei de vijfde editie van het Zennefeest.

C21

HALLE – Beleef op maandag 1 mei de vijfde editie van het Zennefeest.

Zennefeest
Foto Emile Devogeleer
 

  Op maandag 1 mei vormt het park van Buizingen het decor voor de vijfde editie van het Zennefeest. Men kan er die dag genieten van een heerlijke picknick, deelnemen aan tal van workshops, wandelen, fietsen, tocht met een huifkar, kindergoochelshow, speeldorp, vertelmomenten, circus, muziek, race in een gocart gemaakt uit afgedankte kasten, je fiets pimpen, bijenhotels maken en vele andere leuke animaties.

Voor deze vijfde editie koos de organisatie voor het park van Buizingen, nadat eerder al de weide rond de Malakoff toren in Lembeek, de Mollencite, het Albertpark en het kasteelpark in Lembeek aan bod kwamen.

De bedoeling van het Zennefeest is het ontdekken van verassende plekjes in de natuur in en rond Halle, en in de omgeving van de Zenne.

Het Zennefeest start al op zondag 30 april om 20u00 met een “Bal Populaire Deluxe” in het cultureel centrum ‘t Vondel met muziek van Radio Modern die hun 10 jaar vieren. Een gezellige avond met ‘Dansles, Beauty Boudoir, Live orkest, Fotodecor, Deejays’, ingang 18 euro.

Het Zennefeest op maandag 1 mei start om 11u00 tot 17u00 in en rond het park van Buizingen.De picknick is van 12u00 tot 14u00 en moet vooraf gereserveerd worden op www.zennefeest.be  . De foodtruck is geopend van  12u00 tot 17u00 en de bar blijft doorlopend open.

Het volledige programma en info over dit Zennefeest vindt men uitgebreid op www.zennefeest.be  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief