HALLE - Eerste namen voor Stroppenconcerten zijn gekend

HALLE - Eerste namen voor Stroppenconcerten zijn gekend

-stroppenconcerten-20042014
EP

 Vzw Halle Events organiseert in juli en augustus gedurende 8 maandagen feest op de terreinen van Jeugdcentrum Stroppen en dit Tijdens de Stroppenconcerten. Zij maakten hun eerste namen bekend. Deze zijn  The Rolling Beatles (Tribute) en Bart Herman.

The Rolling Beatles (Tribute)
The Rolling Beatles is een spetterende band, waarvan het repertoire bestaat uit nummers van The Beatles en van The Rolling Stones.  Het repertoire bestaat uit een dwarsdoorsnede van deze twee legendarische groepen. Paul Logister neemt het Beatle gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones.

Bart Herman “IN CONCERT” (Ondertussen BH Bekende Hallenaar J)
In 1993 brak Bart Herman door in Vlaanderen met de hit “Ik ga dood aan jou”. Weinigen weten dat hier een intense periode aan voorafging met voornamelijk Engelstalig werk.  Met “Bart Herman in concert” geeft hij een overzicht van zijn volledige carrière. Begeleid door zijn vierkoppige band speelt hij al zijn grootste hits en doet hij een greep uit het repertoire dat hem inspireerde. Op die manier komen al zijn Nederlandstalige hits aan bod, afgewisseld met hier en daar een authentieke country- of rock ’n rollsong uit zijn verleden. Een bijzonder gevarieerd programma gebracht door één van de uniekste stemmen uit de lage landen.

Ondertussen woont Bart Herman ook in Halle

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Olaf Feldberg | 20 jun 2018

archief