Speelt KSK HALLE zondag na 44 jaar zijn laatste wedstrijd op ‘Lamme Guiche’

Speelt KSK HALLE zondag na 44 jaar zijn laatste wedstrijd op ‘Lamme Guiche’

Sk_1
Foto Emile Devogeleer
 
Sk_2
Foto Emile Devogeleer
 

  Aanstaande zondag 23 april om 15.00 uur, wordt voor SK Halle een zeer speciale dag, ééntje voor de geschiedenisboeken. Gedurende 44 jaar heeft ‘den SK’ al meerdere mooie hoofdstukken geschiedenis geschreven zoals  recent nog de vorige 2 seizoenen met de dubbele promotie.

Zondag wordt jammer genoeg evenwel de laatste pagina geschreven, zondag speelt SK Halle zijn laatste thuiswedstrijd tegen K.Olsa Brakel op de ‘Lamme Guiche’, om nadien, vanaf volgend seizoen nieuwe verhalen te schrijven in een nieuwe structuur op Lamme Guiche.

Spelers en staf willen van deze dag een zeer uitzonderlijke dag maken, zowel sportief als extra sportief.

 “Sportief willen we meer dan onze plicht doen. We willen er voor de volle 100% voor gaan en eindigen met een overwinning en een prestatie die iedereen zal plezieren, vooral dan onze trouwe aanhang, vrijwilligers en sponsors want zij verdienen dit. Zo werden we bijvoorbeeld in de kantine na de wedstrijd altijd goed ontvangen en was het er leuk te vertoeven, dankzij het trouwe kantinepersoneel en de leuke gesprekken met onze supporters. Ook werd het veld altijd met veel overgave onderhouden en lagen de truitjes altijd klaar in een propere vestiaire. Na iedere wedstrijd was het ook altijd speciaal voor ons om de foto’s te zien verschijnen op internet.Aan hen enkel maar een mooie wedstrijd schenken is het minste wat we kunnen doen. Daarom zouden we hen ook na de wedstrijdnog extra in de bloemetjes willen zetten. Hoe? Dat zien jullie dan wel. In ieder geval beseffen wij dat dit maar een zeer kleine retour blijft voor al hetgene wat zij voor ons gedaan hebben”. Aldus de spelers en staff van SK Halle.

 Daarom rekent men op SK Halle op een maximale opkomst om hen te steunen, en vooral om hen te bedanken.

Afspraak nu zondag 23 april 2017 om 15.00 uur op Lamme Guiche

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 mei 2018
Marc Colpaert | 26 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 25 mei 2018
Elsie De Greef | 24 mei 2018
Sam Herremans | 23 mei 2018
Sam Herremans | 23 mei 2018
Sam Herremans | 23 mei 2018

archief