HALLE - Toernee Mondi’alle doet verder

C21

HALLE - Toernee Mondi’alle doet verder

Toernee_mondialle
Ingezonden foto
 

Na een moment van bezinning, afscheid van enkele anciens en verwelkoming van vers bloed in het team werd de knoop doorgehakt. Toernee Mondi’alle gaat na zijn jubileumeditie van vorig jaar gewoon verder. De elfde editie zal plaatsvinden op zaterdag 18 november 2017.

Na de tiende editie stond Toernee Mondi’alle voor een paar vragen: doen we verder, en indien ja, in welk concept en met welke medewerkers? Verschillende kernleden van het eerste uur vonden de tijd rijp om de fakkel door te geven aan de jongere garde. Zo ook voorzitster Elke Dannau, die opgevolgd wordt door Virginie Bauveroy en Geert Van Kelecom. Naast enkele ‘position switches’ wordt de organisatie bovendien versterkt door enkele nieuwe, jonge leden die vol enthousiasme willen meehelpen om de succesformule die TM de voorbije jaren was opnieuw uit te vinden en klaar te maken voor de volgende tien jaar.

Het concept
Na tien jaar was er tijd om tevreden terug te kijken en herinneringen op te halen aan de vele fijne edities die jaar na jaar meer harten wisten te veroveren en telkens meer volk de stad in kregen rond eind november. Daarnaast was er ook tijd voor wat cijferwerk en een kritische zin voor realiteit.

Een succesvol evenement heeft namelijk niet noodzakelijk de wind in de zeilen wat financiën betreft. Het beproefde concept wordt daarom grondig geëvalueerd. De vaste pijlers blijven behouden, maar bijgestuurd waar nodig. Het resultaat kan uzelf ervaren op 18 November.

Enthousiastelingen met een groot, warm hart voor Toernee Mondi’alle die graag een steentje bijdragen, zijn meer dan welkom. Aanmelden kan op info@toerneemondialle.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief