HALLE - 16de mountainbiketocht MTB-Breedhout op zondag 25 juni 2017.

C21

HALLE - 16de mountainbiketocht MTB-Breedhout op zondag 25 juni 2017.

Mtb_breedhout_bewerkt-1
Ingezondenfoto
 

 Op zondag 25 juni 2017 organiseren MTB-Breedhout voor de 16de keer hub Breedhoutse mountainbike-tocht met een  nieuwe vertrekplaats op de bedrijfssite van Moriau Gas, Pijnbroekstraat 5 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw!

Dit jaar is er opnieuw voor elk wat wils.   De 35 km trekt richting Kester in het Pajottenland waar we een snel en licht hellend parcours aanbieden met uitdagende klimmetjes met in totaal 400 hoogtemeters.   De doorzetters trekken voor de 55 km dieper het mooie Pajottenland in en krijgen nog 250 extra hoogtemeters te verwerken. 

Ondertussen mogen we de Breedhoutse mountainbike-tocht rekenen bij de klassiekers van Vlaams-Brabant.   Met twee afstanden bieden zij een rit aan voor alle leeftijden en ieders mogelijkheden.

 De inschrijvingen vinden plaats op onze nieuwe vertrekplaat bij Moriau Gas, Pijnbroekstraat 5 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.  De deelnemers kunnen vertrekken van 7 uur 30 tot 11 uur voor een tocht van  35 en 55 km.  De deelnameprijs bedraagt  € 5,00.  Voor de 35 km wordt 1 bevoorrading voorzien, voor de 55 km 2 bevoorradingen.

Concreet organiseren we naast onze efficiënte technische assistentie ook: een bandenspanningscontrole bij de start i.s.m. Brukom Bike; een heerlijke bevoorrading met overvloedige drankjes en  energierijke hapjes op het Plattelandscentrum Pajottenland - Paddenbroek; de parking en de inrichting van douches voor dames en heren i.s.m. KV Brucom;  een vlotte fietswasbeurt in de bike-wash i.s.m. het carrosseriebedrijf BVBA A. De Dobbeleer; een praktische fietsenstalling i.s.m. Moriau Gas; en de mogelijkheid om in open lucht of overdekt na te kaarten bij een hapje en een tapje i.s.m. Hof te Berchemveld en bierhandel Marc Dedobbeleer. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief