HALLE zoekt waterdansers

C21

HALLE zoekt waterdansers

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Global Water Dances roept op om op zaterdag 24 juni via dans de wereldwijde waterproblematiek onder de aandacht te brengen. Agape Belgium is de trekker van het evenement in België. Om 24 uur lang non-stop over de hele wereld te kunnen dansen zijn er heel wat helpende handen nodig. Griet Mertens en haar team trekken dit project in Halle.

Ben je vrij op zaterdag 24/06? Kom dan de groep versterken om mensen mee bewust te maken van zuiver water. Er zijn twee oefensessies op 20/05 en 3/06, om 15u voor de kinderen met een creatieve activiteit (Deze unieke werkjes worden op 26/06 in Halle geïntegreerd) en om 16.30u voor volwassenen. Om de namiddag gezellig af te sluiten, is er een kampvuur, iedereen brengt iets mee om te eten en dit wordt gedeeld.

Griet: “Ons team bestaat uit mensen vanuit de opleiding dans en bewegingstherapie te Agape in Koolskamp. Wij worden begeleid door Stephanie De Bruijckere, dans en bewegingstherapeute en directie van Agape Belgium. Zij leidt dit project voor ons land, voor de organisatie Global Water Dances.

Wij maken een dans met kinderen en volwassenen, een dans die ontstaat vanuit een beeldverhaal rond water. Waaraan denk je als je water hoort of voelt, wat betekent water voor jou? Hoe beeld je uit als je water drinkt, als je in de plassen springt, als je gaat vissen, douchen, spelen, ontspannen,...? Met deze beelden maken wij met onze een kerngroep een dans en willen deze graag met jullie delen. De bewegingen zijn heel eenvoudig, speels  en vloeiend als water. Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen.”

Meer info:

www.agapebelgium.be  

www.globalwaterdances.org

Locatie oefensessies en creativiteit: Hoekstraat 16,1671 Elingen

Data en tijdstip: 20/05, 3/06, kids om 15u, volw 16:30u (kinderen kunnen blijven spelen tot na de dans volwassenen) Samen eten en kampvuur: 18:00u  

Deelname: gratis

Wil je erbij zijn? Aanmelden: griet.mertens1606@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief