HALLE - Programma Stroppenfeesten is nu volledig

HALLE - Programma Stroppenfeesten is nu volledig

Stroppenconcerten
Foto Emile Devogeleer
 

 De Stroppenconcerten worden voor de vierde keer georganiseerd door vzw Halle Events  in de maanden juli en augustus op het Jeugdcentrum Stroppen. De concerten zijn gepland op 3-10-17,24 en 31 juli en 7-14 en 21 augustus. 8 maandagen / 9 groepen,

Men start elke maandag om 19u30 tot 23u. Ook dit jaar nemen zij vooraf contact op met de bewoners in de directe buurt van en vooral naar de concertweide om het ook voor hen gezellig te houden en ze nodigen ze uit om iets te consumeren tijdens de concerten. De Jacminstraat wordt ter hoogte van de G. Gezellestraat vanaf 18u30 afgesloten. Er komen terug enkele standhouders met frietjes, hamburgers, pensen, ijsjes e.a. Ze voorzien ook terug parking voor mindervalide en een uitgebreide fiets- en motorparking!!!

Op 14 augustus zal de concertavond uren tot 1 uur. Een overzicht van wat men mag verwachten

3 juli - The Rolling Beatles, een spetterende band, waarvan het repertoire bestaat uit nummers van The Beatles en van The Rolling Stones. Een UNIEKE combinatie !!!!

10 juli Bart Herman “IN CONCERT”  In 1993 brak Bart Herman door in Vlaanderen met de hit “Ik ga dood aan jou”. Weinigen weten dat hier een intense periode aan voorafging met voornamelijk Engelstalig werk.  Met “Bart Herman in concert” geeft hij een overzicht van zijn volledige carrière. Begeleid door zijn vierkoppige band speelt hij al zijn grootste hits en doet hij een greep uit het repertoire dat hem inspireerde.

17 juli Luna6 Twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist : deze magische cocktail doet vonken overslaan!!! Zij presenturen pittige pop-rock-dance mix, gebracht in veelal medleys met veel show.  Daarin brengen ze u: Abba, AC/DC, Backstreet Boys, Urbanus, , Martin Solveig, Technotronic, The Cure, Avicii... en vele andere.

24 juli Radio Negra. Deze groep Gentse muzikanten vond mekaar in een gemeenschappelijke passie: Manu Chao. Ze voorziet zijn muziek van een vrolijke eigen twist. Een concert van Radio Negra is een uitbundig dansfeestje onder leiding van 8 doorwinterde muzikanten, die de voorbije jaren al veel podia in vuur zetten (PolePole, AfroCarribean Festival, Charlatan, Copacobana, Labadoux...): reggae, ska, rumba, salsa. Fiesta dus!

31 juli De Kemels brengen een origineel repertoire dat een spetterende ambiance garandeert op alle feestelijkheden, van popfestivals tot bedrijfsfeesten. DE KEMELS zorgen voor een volledige live-show met aanstekelijke popsongs uit Vlaanderen én Nederland die behoren tot het collectief geheugen.

 7 augustus The Joe Cocker Connection Deze 9-koppige award winnende Joe Cocker tributeband speelt op het hoogste niveau in binnen- en buitenland en is het ultieme voorbeeld van wat een tributeband moet zijn. De leadzanger, Dirk Verstocken, wordt als het ware Joe Cocker “himself”. Geboren met hetzelfde specifieke stemgeluid is voor hem het zingen van Cocker songs zijn eigen natuurlijke manier van zingen.

14 augustus Dusty Boots Een coverband uit Belgisch Limburg. Zij brengen zowel Country als Rock ’n Roll, ambiance verzekerd met o.a. nummers van Dwight Yoakam , John Fogerty ,The Mavericks en vele andere .

14 augustus Niels Destadsbader is van alle markten thuis. In het najaar van 2014 presenteerde hij het gloednieuwe programma ‘Dansdate’ bij vtm. Met zijn vlotte presentatiestijl en natuurlijke flair is hij geliefd bij het publiek.In 2015 presenteerde hij ‘Is er Wifi in Thaiti, K3 zoekt K3 en zat hij in de jury van Belgium Got Talent.   In het najaar van 2015 scoorde Niels zijn 2de nr 1 hit met Hey Pa.  Komende zomer brengt hij, samen met zijn vierkoppige live band, een gloednieuwe live-tour.

 21 augustus Partyband Starshifter is de coverband die met hun ongelooflijke energie elke zaal op zijn kop zet. Werkelijk alles is muzikaal mogelijk. De band speelt de mooiste rock en roll klassiekers uit de jaren 60 naadloos aan de disco uit de 70’s om vervolgens de new wave en rock uit de jaren 80 te spelen. Via de 90’s dance komen we dan aan de hits van nu om de avond al knallend te eindigen.

Halle Events  vraagt om GEEN eigen dranken mee naar de GRATIS concerten te brengen, in een café breng je ook niet zelf je drank mee…  het is onze belangrijkste bron van inkomsten

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018

archief