HALLE - Waterbestrijding in Hondzocht -werken Steengroefstraat liggen stil

HALLE - Waterbestrijding in Hondzocht -werken Steengroefstraat liggen stil

Kruiskensheide
Archief Felix Merckx

 De riolering in zijstraat Kruiskensheide is intussen volledig aangelegd. Vanaf vandaag 19 mei legt de aannemer verder de riolering aan richting Edingensesteenweg. Tegen het bouwverlof zal het gescheiden rioleringsstelsel er in de Kruiskensheide volledig afgewerkt zijn. Na het bouwverlof start er de bovenaanleg. Tijdens het bouwverlof zal aan de hand van steenslag Kruiskensheide wel toegankelijk zijn voor alle verkeer.

Kruiskensheide
 
In de zijstraat van Kruiskensheide (ter hoogte huisnummers 49, 51 en 55) is het gescheiden rioleringstelsel aangelegd. Vanaf vrijdag 19 mei legt de aannemer er verder de riolering richting Edingensesteenweg aan. Tegen het bouwverlof zal het gescheiden rioleringstelsel er volledig liggen, inclusief de nodige huisaansluitingen. Er zal een fundering in steenslag aangelegd worden zodanig dat de Kruiskensheide gedurende het bouwverlof toegankelijk is voor alle verkeer. Na het bouwverlof start de bovenaanleg.

Toegankelijkheid opritten
Gedurende de rioleringswerken zijn opritten soms niet bereikbaar. De aannemer zorgt er wel steeds voor dat men te voet alle woningen goed kan bereiken.

Bewoners van de Kruiskensheide kunnen hun wagen tijdelijk parkeren op buurtweg Vredelaan-Kruiskensheide (100 meter langs 1 zijde).

Steengroefstraat
Omdat er te veel onduidelijkheid is over de grondgesteldheid in de Steengroefstraat zijn bijkomende grondsonderingen uitgevoerd. Woensdag 17 mei graafde de aannemer een bijkomende diepe put om uitsluitsel te krijgen. Het studiebureau bekijkt samen met de aannemer en de stad alternatieve mogelijkheden zodat de werken zo snel mogelijk kunnen hervatten. Gezien de onvoorziene omstandigheden zal de vooropgestelde timing niet gehaald worden. Zodra er meer concrete informatie hebben volgt er een nieuwe update.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2017
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 22 apr 2018
Devogeleer Emile | 22 apr 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 20 apr 2018
Sam Herremans | 19 apr 2018
Marc Sluys | 19 apr 2018
Marc Sluys | 19 apr 2018
Devogeleer Emile | 19 apr 2018

archief