HALLE - De Vrie Kadeikes gaan retro

HALLE - De Vrie Kadeikes gaan retro

Retro_mania
EP

 Voor het derde jaar op rij organiseert HKV De Vrie Kadeikes Retro Man!a. Op 27 mei dompelen ze Lembeek onder in retrosfeer. Retro Man!a is een uniek evenement en biedt voor elk wat wils Retro Mania is een initiatief van de Halse carnavalgroep De Vrie Kadeikes. Retro Mania is een dag boordevol retro-activiteiten voor jong en oud. Zo is er overdag een classic scooter, retro bike en old timer treffen, gevolgd door een rondrit door het glooiende Pajottenland. Nadien volgt een optreden van De Muyllekes en Andy Swingstar.

’s Avonds staat alles in het teken van de muziek. Op de Soirée Dansante in zaal De Kring kan iedereen de beentjes losgooien op de muziek van onze live band ‘Fifties Fever’. Daarnaast is er heel wat ‘retro-animatie’ voorzien, zoals een fotoshoot, hairstyling, make up of een gratis dansinitiatie.

Het idee voor Retro Mania ontstond toen een aantal leden van de vereniging een paar jaar terug een soortgelijk evenement bijwoonden in Oost-Vlaanderen. Daar bleek dat alles wat retro is erg hip is bij het jonge volkje. Het is de bedoeling om in te spelen op die trend en een retro-evenement te introduceren in de regio.

Wat valt er te beleven?

Retro Mania biedt voor elk wat wils. Dagprogramma:  Vanaf 10u: treffen voor oldtimers, scooters en vintage bikes op het Stevens de Waelplein Kinderanimatie (springkasteel, grime, diverse spelletjes)

11u30: dansoptreden Dizzy Line dancers
12u45: vertrek rondrit voor scooters en old timers Na aankomst van de rondrit (16u30): optreden van De Muyllekes en Andy Swingstar Doorlopend: drank- en eetgelegenheid, cava bar en ruim terras  Avondprogramma:  20u: Soirée Dansante in zaal de Kring Gratis retro hairstyling en make up Gratis dansinitiatie Optreden Fifties Fever, een vijfkoppige live band uit Zottegem die de jongste jaren furore maakt als én van de huisbands ven Radio Moderne. Hun gesmaakte optreden bij de heropening van zaal Lindegroen in Buizingen en hun optreden op Retro Mania 2016 ligt nog vers in het geheugen. Fifites Fever is ook een vaste gast op de Gentse Feesten.

Retro DJ’s Doorlopend: cava bar en retro bar. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 20 apr 2018
Sam Herremans | 19 apr 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 apr 2018
Marc Sluys | 19 apr 2018
Devogeleer Emile | 19 apr 2018
Devogeleer Emile | 17 apr 2018

archief