HALLE - Ballerino gaat vier keer optreden in ‘t Vondel

C21

HALLE - Ballerino gaat vier keer optreden in ‘t Vondel

Ballerino_bewerkt-2
Ingezonden
 

 Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017 brengt Ballerino haar 10e groot dansoptreden in CC 't Vondel.  Bezielster Magali Berael koos voor de titel 'ABRACADABRA', de rode draad doorheen het dansoptreden. Een meisje, Alice genaamd, wil niets liever dan een goede danseres worden en een tovenaar komt haar hierbij helpen. Hij tovert haar doorheen de show alles wat een danseres nodig heeft... maar of dat wel genoeg is, moeten de toeschouwers zelf komen ontdekken.

De dansers oefenden in de turnzaal van Heilig Hart en College, omdat de dansschool te klein is om met 250 leerlingen een doorloop te houden.

Magali werkte ook aan een speciale apoteose, iets wat nog nooit eerder gezien is in de streek. Jan Vankeerberghen, Halse zanger waarmee Ballerino reeds verschillende malen samenwerkte, heeft haar hierbij geholpen. Alle dansafdelingen komen aan bod en aan de show werkten meer dan 10 docenten. "Mijn mama zorgt voor honderden prachtige kostuums en mijn man voor de decors. Ook dit jaar mogen we ons weer verwachten aan mooie choreo's en een spectaculaire lichtshow", aldus Magali Berael.

Voor de eerste keer brengt Ballerino ook 4 shows, nadat 3 shows in 2015 niet meer voldoende bleek. Tickets kunnen besteld worden op het nummer 0484 78 29 47, elke werkdag na 18u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief