HALLE – “LEMBEIK BAUVE” nodigt u uit ‘ in de kuskesdans’

HALLE – “LEMBEIK BAUVE” nodigt u uit ‘ in de kuskesdans’

Lembeik_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Lembeik_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Lembeik_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Lembeik_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Lembeik_bauve
Foto's Emile Devogeleer
 
Lembeeik_5
Foto's Emile Devogeleer
 

  Bij de uitgave van de Paasaffiche ter gelegenheid van de Sint-Veroonsmars, ontstond in het jaar 2000 het idee bij Jan Neef om een cd op te nemen samen met tekstschrijver Edwin Vandermeeren, Hugo Hernie en Willy Hernie. Deze eerste opname kon alle Lembekenaars direct bekoren, zeker met een titel als: "DE PROCES VAN SINTCHE FRUUN", op het thema van “Café De Zwaan”. Dit was de start van LEMBEIK BAUVE.

Ondertussen heeft de groep in die 17 jaar een repertoire opgebouwd van “ambiancesongs” die het jaarlijkse Lembeeks “Paasgebeuren” in een positief en plezant daglicht stellen. De laatste jaren was, op spontane vraag van het publiek, de tijd gekomen om het beginthema af en toe te verlaten en het repertoire voor een breder publiek open te stellen. En toen gebeurde het ...

 De nieuwe song “ROCK ’N ROLL OP ZE LEMBEIKS” met bijhorende clip, had op korte tijd op YouTube, en dit totaal onverwacht, Meer dan 8.500 unieke views op de teller staan. Deze song is ook met bijhorende clip opgenomen in het Engels,en uitgebracht onder de Angelsaksische artiestennaam “LmB4”. De videoclip is gerealiseerd met een knipoog naar het onwaarschijnlijke, ... deels met een Engelstalige ondertiteling op originele beelden van de Vlaamse versie.

 Bij de release van deze full-cd “Op zeu Lembeiks”, werd ook de nieuwe clips “In de kuskesdans” en “Het meisje in het rockcafé”  voor gesteld.De nieuwe van Lembeik Bauve staat op You Tube. En het is ........ “IN DE KUSKESDANS”.   https://youtu.be/-YXBh1VCkaQ  .

Verder bevat de nieuwe cd van Lembeik Bauve 19 vlotte meezingers op zijn ‘Lembeiks’ en kan besteld worden via de website www.lembeikbauve.be    of bij janneef@telenet.be  of op nummer 0475.76.1051.

En dat er in Lembeek nog veel gedanst en gekust werd op de release van deze full cd, zorgde niet alleen Lembeik Bauve voor, maar ook rock  en accordeon-virtuoos ‘Burt Blanca’ voor.

Burt Blanca is geen onbekende in Lembeek bij de oudere generatie, want in de jaren 60 speelde deze rocker meerdere malen in Lembeek vooreen telkens bomvolle zaal ‘in den Empereur’.

Maar deze avond was het volk gekomen voor de Lembeekse ‘Strangers’ die er een een gezellige voor zomerse avond van maakte.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 22 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Olaf Feldberg | 20 jun 2018

archief