HALLE - The Clement Peerens Explosition, Praga Khan, Buscemi en Fleddy Melculy maken affiche Festivhalle compleet

HALLE - The Clement Peerens Explosition, Praga Khan, Buscemi en Fleddy Melculy maken affiche Festivhalle compleet

Festivhazlle_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Festivhalle_2
Foto's Emile Devogeleer
 

 Het Festivhalle-team heeft haar start niet gemist. De jaarlijkse quiz was opnieuw een groot succes en de medewerkers kijken reikhalzend uit naar de komende maanden. Het festivalseizoen is van start gegaan en ook voor Festivhalle is het aftellen begonnen. Binnen iets minder dan drie maanden sluit Festivhalle het mooiste seizoen van het jaar af. En zoals we dat gewend zijn, doen ze dit in stijl.

Enkele weken geleden werden de eerste namen gelost, hoogste tijd dus om de affiche te vervolledigen.  De organisatie deed dat in de Laekelinde te Sint-Pieters-Leeuw terwijl alle medewerkers en partners, als blijk van dank, getrakteerd werden op een hapje en een drankje. 

Op donderdag stond De boM al geprogrammeerd. Daar voegen ze nu First Floor, Houston’s Problem en Lobstar aan toe. De avond wordt afgesloten met de helden van het zwarte goud, For The Record.

Op vrijdag avond wordt de affiche aangevuld door lokaal dj-talent Eclipse, Warry en Sound Of The Basement. Ook Lord of Acid, Maurice Engelen houdt op vrijdagavond halt. Als Praga Khan deelt hij dan de draaitafels met de enige echte Bollywood Swing King: Buscemi.

Zaterdagnamiddag staat traditiegetrouw in het teken van de allerkleinsten. We verwelkomen dan Pipo en Pipette en de Helden van Ketnet. Ambiance verzekerd.

Laura Tesoro, Van Echelpoel, Vive La Fête en Janez Dedt PRHS hadden hun komst al bevestigd. Zorg dat de pinkers van uw auto deftig werken want de lokale helden van Fleddy Melculy komen dat zaterdag persoonlijk controleren! En dat is niet alles: The Clement Peerens Explosition maakt de affiche helemaal compleet. In hun zoektocht naar hun boormachien hebben Hugo Mathyssen en co beloofd om de tent te laten daveren.

Door de vele verkeersproblemen die Halle de laatste tijd moet ondergaan konden ze niet anders dan Double D 2 keer uit te nodigen. Filefuif-gewijs sluit Double D namelijk zowel vrijdagavond als zaterdagavond de boel af. Aanschuiven zal nog nooit zo plezierig geweest zijn.

Festivhalle 2017 is gratis toegankelijk en vindt plaats op 7-8-9 september op de parking aan de Leide in Halle.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 mei 2018
Marc Colpaert | 26 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 25 mei 2018
Elsie De Greef | 24 mei 2018
Sam Herremans | 23 mei 2018
Sam Herremans | 23 mei 2018
Sam Herremans | 23 mei 2018

archief