Veel volk op de braderie in HALLE

C21

Veel volk op de braderie in HALLE

Editiepajot_halle_braderie_foto_1_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / winkels, terrasjes, springkasteel... voor elk wat wils
 
Editiepajot_halle_braderie_foto_2_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / De Smosjterpotten verkochten cava en lekkere porto
 
Editiepajot_halle_braderie_foto_3_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / De terrasjes zaten goed vol
 
Editiepajot_halle_braderie_foto_4_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Geert Maeckelbergh, pianist zorgde voor extra sfeer
 
Editiepajot_halle_braderie_foto_5_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / De pendelbus van Bell Tours
 

Dit weekend organiseerden de Verenigde Handelaars hun jaarlijkse braderie in de winkelstraten van Halle. Je kon langs de kraampjes kuieren en koopjes doen in de winkels. Voor wie honger of dorst had waren er drank- en eetstandjes en gezellige terrasjes à volonté.

Kinderen werden natuurlijk ook niet vergeten, zij konden zich naar hartenlust vermaken op het springkasteel of rondjes draaien op de molen en eendjes vissen aan het viskraam. En voor de autoliefhebbers showden de concessiehouders hun nieuwste modellen op de Ninoofsesteenweg.

In de Basiliekstraat zorgde Geert Maeckelbergh, pianist voor extra sfeer. Hij wou vandaag zijn persoonlijk record breken, meer dan 9 uur en 55 minuten aan één stuk spelen.

De braderie was vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (bus en trein), per fiets en te voet. Was je met de wagen? Geen nood, ook daar hadden de Verenigde Handelaars Halle aan gedacht. Vanop de parkings van Colruyt Group ‘Wilgenveld’ aan de Edingensesteenweg en aan ‘Vlevico’ Bilkensveld en vanop de Côte d’Or parking aan de Brusselsesteenweg vertrokken om de 10 minuten pendelbussen van Bell Tours. Deze pendeldiensten brachten de bezoekers vlotjes tot aan de bibliotheek en achter het historisch stadhuis op het Possozplein.

Wie nog geen tijd heeft gehad voor een bezoekje aan de braderie, ook morgen zondag is het nog braderie in Halle! De pendelbussen rijden op zondag 25 juni van 13u30 tot 18u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief