HALLE - Feest in de streek met radio Victoria

C21

HALLE - Feest in de streek met radio Victoria

Feest
Foto Emile Devogeleer
 

Welke artiesten komen naar Festiv'Halle? Wanneer komt Niels Destadsbader naar de Stroppenconcerten?  Wordt Zotte Maandag in Beert weer de moeite? Ook dit jaar pakt Victoria, de plezantste radio, uit met de handige zomerfolder 'Feest in de Streek'. Met een overzicht van de belangrijkste zomerfestivals, dorpsfeesten en andere evenementen in de Zennevallei in het Pajottenland.  Ze zijn toe aan de 16de editie!

10.000 kleurrijke folders worden gedrukt. Ze liggen gratis -klaar om mee te nemen- in het Streekproductencentrum in Halle, in verschillende winkels en cafés. Maar ze worden ook verspreid op tal van zomer-events in de streek.

FOLDER,WEBSITE,FACEBOOK
Een folder is handig om mee te nemen of uit te delen. Maar natuurlijk vind je de belangrijkste zomerevenementen uit de streek ook terug op de internetpagina www.feestindestreek.be   

En... op de Facebookpagina 'feestindestreek'.  Weet je meteen waar je moet zijn deze zomer!  Vergeet de pagina niet te liken!

OP DE RADIO!
Uteraard laten ze de dorpsfeesten en zomerevents ook volop leven op de radio (105.2 FM) Blijf op de hoogte dankzij de radiorubriek 'Feest in de streek' meermaals per dag. En je hoort het o.m. live vanop de Kasteelfeesten in Beersel, Feestend Beert en het Belgisch kampioenschap voor dweilorkesten in Halle. Met interviews én veel ambiance!

Een interview gemist? Maak gebruik van de handige herbeluistertool via www.radiovictoria.be      

NIEUW!! DE VICTORIA APP
Of je nu op een Spaanse Costa ligt of in het station van Lot op de trein aan het wachten bent. Vanaf nu hoef je geen moment van je favoriete radio met 'happy music' te missen. Download de gratis Victoria app voor op je smartphone en ontdek de mogelijkheden!

HART VOOR VERENIGINGEN    
Met 'Feest in de Streek' willen ze verenigingen in het Pajottenland en de Zennevallei een steuntje in de rug geven. Nu jongeren zelfs naar het buitenland reizen om concerten of festivals mee te pikken en artiesten hun gages blijven opdrijven, hebben heel wat organisatoren het moeilijk om nog een aantrekkelijke affiche samen te stellen.

Victoria zet mee zijn schouders onder Kermis Halle. Het Dweilteam en de Halse radio zorgen voor leuke optredens op zaterdag en zondag. Ze zetten het dweilfestival extra in de kijker! En zondagnamiddag 3 september verwachten ze Choco La Mousse en Yves Segers op het kermispodium, ambiance verzekerd.

    

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief