HALLE – Nostalgie uit de jaren 60 bij het eerste ‘Stroppenconcert 2017’ met The Rolling Beatles.

C21

HALLE – Nostalgie uit de jaren 60 bij het eerste ‘Stroppenconcert 2017’ met The Rolling Beatles.

Stroppen_1_gr
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_1_kl
Foto's Emile Devogeleer
Stroppen_2_kl
Foto's Emile Devogeleer
Stroppen_2_gr
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_3_gr
Foto's Emile Devogeleer
 

  Nogmaals werd bewezen met de massale opkomst, (zowat 900 muziekliefhebbers) het goede weer, en een goede muziekband of artiest dat men voor een leuk festivalletje zich niet ver hoeft te verplaatsen. En zeker niet diep in de portemonnee hoeft te tasten, want alle Stroppenconcerten op maandagavond zijn gratis.

 De opening van de Stroppenconcerten 2017 kon niet beter starten en dat was te merken aan de talrijke opkomst die op deze zonnige maandagavond was afgezakt naar de Stroppenweide voor het eerste concert van 2017.

 De Nederlandse coverband The Rolling Beatles brachten spetterende successen van twee legendarische rock bands The Rolling Stones en The Beatles.

Een unieke combinatie, Paul Logister de basgitarist van de groep, zong de nummers van The Beatles terwijl gitarist Ralph Winkler een onvervalste Stones fan de leadzang van The Stones voor zijn rekening nam, bijgestaan door Hans Keuls op de drums en Pieter Vermeulen op gitaar.

Tijdens hun optreden bruisde het van enthousiasme en energie over de Stroppenweide. Zonder dat de puurheid en oorsprong van de legendarische nummers verloren ging.

Een swingende show met nummers als Hard Days Nicht, Paint it Black, Ticket to Ride, Come Togheter, Revolution, Back in U.S.S.R, Angie, Get Back, Satisfaction, Sympathy ..... klonken door de muziekboxen.

Beter kon deze editie niet starten.

 Volgende maandag10 juli vanaf 19.30 uur is het de beurt aan ‘Bart Herman in concert’ om een mooi vervolg te geven aan de acht maandagen Stroppenconcerten.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief