Ladies’ Circle HALLE maakt kas leeg

C21

Ladies’ Circle HALLE maakt kas leeg

Ladies
Foto Emile Devogeleer
 

 Ladies’ Circle Halle, een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar met het motto “Friendship and Service”, schenkt een cheque van 2.500 EUR aan Armandia Le Papillon. Het is een fantastisch privé-schooltje voor kinderen met een zekere beperking, die in geen enkel ander onderwijs aanvaard worden. Ze hebben geen diagnose omdat hun beperking "uniek" is.

Bij Le Papillon kunnen ze op hun eigen ritme evolueren en krijgen ze alle therapieën aangeboden die nodig zijn voor hun ontwikkeling. Dankzij alle sponsors kan dit schooltje blijven bestaan.

Ladies’ Circle Halle bracht dit jaar op een originele manier geld in het laatje. De Ladies kozen hun beste recepten uit en deelden hun keukengeheimen in een prachtig geïllustreerd kookboek “A lady’s taste”. Het boek bevat receptjes allerhande, van aperitief tot dessert, van gezonde tot Bourgondische keuken, van Vlaamse kost tot Wereldkeuken. Wie ook nog één van de laatste 50 kookboekjes wil aanschaffen, kan een mailtje sturen naar a.ladys.taste@gmail.com, 20€ per boek.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief