Website www.HALLE.be haalt AnySurfer label

C21 Css

Website www.HALLE.be haalt AnySurfer label

Webside
EP

 Op 29 juni 2017 verdiende de website van de stad Halle het AnySurfer label. Dit Belgische kwaliteitslabel toont aan dat www.halle.be  toegankelijk is voor iedereen: ook voor (kleuren)blinde en slechtziende personen, slechthorende en dove personen, oudere personen of personen met een motorische beperking. Het label is 2 jaar geldig.

De stad Halle wil aan iedereen de mogelijkheid beiden om zijn weg te vinden om deze website, zodat de stadscommunicatie toegankelijk is voor alle inwoners.

Het AnySurfer-label werd pas na een grondige analyse bestaande uit een 40-tal punten behaald. Enkele voorbeelden van hoe stad Halle de toegankelijkheid van haar website garandeert zijn: de website is bruikbaar met het toetsenbord, pagina’s hebben een betekenisvolle titel, links zijn zichtbaar te onderscheiden en elke afbeelding heeft een alt-attribuut

Het label is twee jaar geldig, maar het toegankelijk houden van de website is voor de stad een blijvend engagement. Bij elke aanpassing op de website zal de stad blijven inzetten op toegankelijkheid.

Merk je toch nog een toegankelijkheidsprobleem op? Dan kan je  dit melden via https://www.halle.be/suggestie-nieuwe-website

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2022
Marc Sluys | 20 mei 2022

archief