HALLE – ‘Bart Herman in concert’ voor opnieuw een duizendtal Stroppenfans

HALLE – ‘Bart Herman in concert’ voor opnieuw een duizendtal Stroppenfans

Bart_1
Foto Emile Devogeleer
 
Bart_2
Foto Emile Devogeleer
 
Bart_3
Foto Emile Devogeleer
 
Bart4
Foto Emile Devogeleer
 

 Opnieuw mag Halle Events terugblikken op een geslaagd Stroppenconcert, niet alleen een heerlijk zomerzonnetje was aanwezig, ook de trouwe Stroppenfans waren van de partij voor het optreden van Bart Herman in concert.

Bart Herman, werd geboren in Wevelgem ( maar kwam zich twee jaar geleden vestigen in Halle) wist vanaf het eerste nummer te bekoren bij het massaal opgekomen publiek. Bart Herman in concert was een afwisselende show met Engelstalige nummers, covers en vele Nederlandstalige hits van Bart. Cadeau voor mama, ode aan de zon, alles valt stil, Bartje is een leuke naam, Ilona, vergezicht café en het nummer waarmee hij in 1993 doorbrak ‘Ik ga dood aan jou’ werd door vele meegezongen.

Wat weinigen weten is dat Bart in zijn begin periode voornamelijk Engelstalige rock ‘n roll en country songs bracht.

Begeleidt door zijn vierkoppige band Chris Peeters Gitaar, Bas Bultel toetsen, Raf Helsen drums en Nico Op De Beek basgitaar speelde Bart Herman zowat al zijn grootste hits en deed hij een greep uit het repertoire dat hem inspireerde. Ook Bart Herman zijn nieuwe single ‘Vrienden van de Rock’n Roll’ dat het momenteel goed doet kreeg veel applaus tijdens het Stroppenconcert.

Het werd een gevarieerd programma gebracht door één van de uniekste stemmen uit de lage landen.

Volgende maandag 17 juli is het de beurt aan Luna 6, een covergroep van zes muzikanten brengen pop, rock en dance van Avincii, The Cure, Kings of leon, Placebo,Roxette en vele andere artiesten.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018

archief