HALLE - De 21e editie van Kermis Hondzocht staat voor de deur

HALLE - De 21e editie van Kermis Hondzocht staat voor de deur

Hondzocht_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Nieuwe_uitbaters
Mark De Smedt en zijn vrouw Leen, de nieuwe uitbaters van de King boulevard (Foto's Emile Devogeleer)
 
Basement_noices
Basement Noices (Foto Emile Devogeleer)
 

 Reeds voor de 21e keer wordt het gehucht Hondzocht te Lembeek in het eerste weekend van de maand augustus omgetoverd tot een driedaagse cultuur- en feestweekend. Ook voor deze editie heeft het bestuur van Kermis Hondzocht haar handen uit de mouwen gestoken om op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus er een groot en gratis feest van te maken op de Edingsesteenweg, waar alle activiteiten van de wijkkermis zullen plaatsvinden. Net als andere jaren zal de steenweg vanaf vrijdag 4 augustus om 12u tot en met zondag middernacht afgesloten zijn voor alle verkeer.

Op vrijdag 4 augustus wordt Kermis Hondzocht om 20u plechtig geopend met muzikale begeleiding van het dweilorkest The Sols waarna de nieuwe wijkburgemeester wordt aangesteld. Meteen na de officiële opening volgen de optredens van gitarist Tars Van Haecke (21u) en van de rock-n’roll-band The Horny Horses (22u30). DJ Bambi rondt de eerste feestavond af tot in de late uurtjes.

Zaterdag 5 augustus staat het podium van Kermis Hondzocht open voor muzikaal talent. Van 14u tot en 17u kunnen drie artiesten het beste van zichzelf geven tijdens een free podium. Om 19u30 palmt het Halse coverband Basement Noises het podium in en sluiten The Soul Brothers de avond af. Een afterparty met DJ Krislie is voorzien om de feestvierders nog even verder te laten feesten.

Traditiegewijs start de zondag van kermis met een rommelmarkt om 8u in de ochtend. Om 11u opent de Brass Friends de kermis met een aperitiefconcert en na middag zal Famusant om 13u het eerste muziekoptreden op podium brengen. Sfeerbrenger Andy Swingstar treedt om 15u op om het publiek voor te bereiden op het optreden van Paul Severs om 16u. Later op de avond vindt ook het jaarlijkse Woefkesworp plaats, een evenement voor de allerkleinsten waarbij alle deelnemers een prijs kunnen winnen. Dit jaar sluiten om 18u30 het Halse duo Christophe en Liesje de 21e wijkkermis van Kermis Hondzocht af.

Mieke Fierens, voorzitter van de kermis: “Nadat we vorig jaar de 20ste editie van de wijkkermis vierden, besloten we om de toekomst van onze kermis verder te zetten om dit jaar opnieuw Kermis Hondzocht door te laten gaan. We hebben verschillende muzikale talenten van zowel binnen als buiten Halle kunnen vaststrikken. Naast het muzikale aanbod kan iedereen ook genieten van lekker eten en drinken tijdens de Kermis. We staan te popelen om er opnieuw een groot feest van te maken!”

Tijdens de feesten zal de nieuwe uitbater van café King Boulevard, Mark De Smedt zelf ook achter de draaitafel plaats nemen, en voor BBQ zorgen

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 22 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Olaf Feldberg | 20 jun 2018

archief