Rode kruis HALLE afdeling bloed stelt zijn broodzakken-actie voor

C21

Rode kruis HALLE afdeling bloed stelt zijn broodzakken-actie voor

Rood_kruis
EP

 Elk jaar opnieuw vormen de zomermaanden een moeilijke periode om de bloedvoorraad op peil te houden. Mensen gaan op vakantie, blijven hangen op een terrasje of doen andere zomerse leuke dingen en denken hierdoor minder vaak aan bloed geven. Daarom komt de Halse afdeling naar buiten met een broodzakken-actie.

Nochtans nemen zieken GEEN vakantie en dus blijven bloedproducten meer dan nodig. Om ook tijdens de vakantie zoveel mogelijk mensen aan te moedigen  is, Rode kruis afdeling Halle, gestart met “de Broodzak-actie”.

 

Wanneer u een brood koopt bij één van de deelnemende bakkers, kleeft er een sticker op de broodzak met melding van data en plaats van de volgende bloedinzameling in Halle. 

 

De volgende bloedinal-melingen gaan door in AZ St Maria ziekenhuis op woensdag 16 augustus van 15u30 tot 19u en CC ’t Vondel op donderdag 24 augustus van 15u tot 20u

 

De deelnemende bakkers zijn:  Bakkerij Deneubourg Beestenmarkt 3 Halle; Bakkerij Brock Kleemstraat 32 Halle (Essenbeek) en Bakkerij Terrijn Nijvelsesteenweg 10 Halle (St Rochus) 

 

Geen babysit
Geen nood! Jeugd Rode kruis Halle zorgt voor de opvang van u kinderen.Dit geeft, u als ouder, de mogelijkheid om zorgeloos bloed te doneren.

 

 Wil je graag bloed geven, maar ben je niet zeker dat je mag, doe de zelftest op: http://www.rodekruis.be/wat-kan-jij-doen/geef-bloed/mag-ik-bloed-geven/donorzelftest/

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jul 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief