HALLE – ‘DE ZOMER van ARCHEDUC’ op 25, 26 en 27 augustus.

C21

HALLE – ‘DE ZOMER van ARCHEDUC’ op 25, 26 en 27 augustus.

Archeduc
Foto Emile Devogeleer

 Van vrijdag 25 augustus tot en met 27 augustus kan men in CC ‘t Vondel terecht voor drie dagen ontdekken, beleven en genieten van meer dan 25 boeiende workshops en activiteiten voor iedereen, jong en oud. Zowel computer en techniek, creativiteit als kunst, natuur en persoonlijke ontwikkeling komen aan bod tijdens de Zomer van Archeduc.

 Voor ieder wat wils.
Tussen de meer dan 25 activiteiten zit gegarandeerd voor ieder wat wils. Straatfotografie? Zelf illustraties maken? Beter zorg dragen voor jezelf? Natuurlijke verzorgingsproducten maken? Tegelijk de aarde én je portemonnee in de gaten houden? Een salongesprek over migratie en vluchtelingen?Meer weten over privacy op het internet? Het aanbod is ruim, en alleen kiezen is moeilijk!

 Neil Young.
Zaterdagavond gaan ze de muzikale toer op tijdens de ICOON-avond over Neil Young, met live muziek van o.a Mad About Mountains & Koen Renders ( Spencer the Rover ). Ronald Verhaegen van Radio 1 praat met Piet Pessemier en Herman Verbeke over de uitgebreide carrière van dit icoon. Een must voor alle fans.

 Kookwedstrijd & leermarkt met lokaal talent.
Op zondagvoormiddag verandert ‘t Vondel in een kookstudio: tijdens de kookwedstrijd Hard Gekookt strijden vijf teams om de felbegeerde wisselbeker.

Iedereen kan in de honderdkoppige jury zitten. Schrijf je in, kom proeven en bepaal mee wie de winnaar wordt!

Iedereen kan iets, weet iets of heeft iets meegemaakt, en andere kunnen daarvan bijleren op de Toffe Peren-Leermarkt .Toffe peren zijn mensen die iets kunnen of die een passie hebben waar ze graag over vertellen. En daar kan iedereen van bijleren! Ben je zelf zo’n Toffe peer,of ken je er één? Geef ons dan zeker een seintje. Leer je graag op een plezante manier bij van wat andere mensen boeit? Dan ben je van harte welkom!

Kijk binnenkort op de website voor een overzicht van alle Toffe Peren.

 De Zomer van Archiduc vindt plaats in CC ‘t Vondel, zowel binnen als buiten zullen tal van activiteiten plaatsvinden. Het cultuurcentrum in Halle is de uitgelezen locatie voor deze driedaagse!

 Voor alle activiteiten en de lunch tijdens de Zomer van Archiduc dien je vooraf in te schrijven. Dit kan al surfend naar www.zomervanarcheduc.be of via mail:info@archeduc.be  of telefonisch op 02/454.54.01. Niet aarzelen want de plaatsen zijn beper

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief