SK PEPINGEN – HALLE stelde nieuwe ploeg voor aan het publiek

SK PEPINGEN – HALLE stelde nieuwe ploeg voor aan het publiek

Pepingen_halle
Foto Emile Devogeleer
 

  De nieuwe fussieploeg SK Pepingen-Halle zijn nieuwe ploeg voor die dit seizoen 2017-2018 zalmeespelen in de 2de amateurklasse van de nationale competitie. De sportieve en ambitieuze uitdaging van de club SK Pepingen-Halle is een gedegen tweede amateur te zijn met IP jeugd,alsook een rijk gewestelijk aanbod waar het belang van de speler (kind) en de club centraal staat.

SK Pepingen-Halle wil het Nederlandstalig en sociale karakter van de club behouden en brengt hiervoor een aantal  interprovinciale, provinciale en regionale ploegen in competitie. De fusieploeg SK Pepingen-Halle wil dit bereiken zonder zijn goede jeugdopleiding niet uit het oog te verliezen.En zal garant staan voor een berekende doorstroming naar de fanion van zijn grootste talenten.

Ultieme doel is elk jaar minimum 2 jeugdproducten door te laten stromen naar de kern van de fanion, zonder aan ambitie van  deze te moeten inboeten.

Dit seizoen wil de fusieploeg zich vooral focussen om met deze samenstelling een verkenning te maken in het 2de amateur, en hoop om ergens middenin te eindigen.

De ambitie voor dit seizoen van trainer Geert Criquielion is om met deze ploeg minstens 16 overwinningen te behalen om toch zeker 40 punten te behalen op het einde van het seizoen.

Hij zal hiervoor beroep doen op de volgende spelers en staf: Patrick Devogelaere T2, Pascal Vanherberghen keeperstrainer, Eric Jacques trainer beloften, Marc Walraevens kinesist, en afgevaardigden Jenthe Michiels en Michel Dewandel.

Doelmannen: Serge Deweerdt, Bart Pauwels en Tim Walraevens.
Verdedigers: Thomas Bourgeois, Yoan Yangassa, Steven Testaert, Jorik Goossens, Thor Daems, Matthias Crauwels, Kenzo Dailly en Rafael Garcio.
Middenvelders: Damien Micceli, Stan Vandenbrande, Robin Duret, Jari Neef, Yannick Wagner, Bram Moyson, Robin Dufour, Marc Boreux en L’Heureux Sebastien.
Aanvallers: Ramzi Ben Ahmed, Ricci Lufimbu, Yvann Fuentes Delgado en Yassin Badi.

 De competitie start op 03 september met de uitwedstrijd op K Olsa Brakel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 10 jul 2018

archief