HALLE – ‘Familie SEVERS’ succesvol op de 21 ste wijkkermis Hondzocht

HALLE – ‘Familie SEVERS’ succesvol op de 21 ste wijkkermis Hondzocht

Hondzocht_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Hondzocht_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Hondzocht_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Hondzocht_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Hondzocht_5
Foto's Emile Devogeleer
 

 De 21ste editie van de vernieuwde kermis Hondzocht kende ook dit jaar drie dagen met veel ambiance en plezier. Deze afgesloten steenwegkermis begon vrijdagavond met het aanstellen van een nieuwe wijkburgemeester, en dit jaar viel de keuze op Shanna Vogeleer.

Zij leidde de kermis drie dagen lang samen met het organisatiecomiteit tot een begrip in de streek, waar de volkskermissen opnieuw in de smaak vallen bij het grote publiek. Mensen en buren komen er opnieuw samen om op een gezellige manier bij een lekkere pint en hapje samen een feestje te bouwen, en zoals Paul Severs het de laatste avond van de kermis uitbrulde “Waar is dat feestje” wel dat was drie dagen in Hondzocht.

Paul Severs bracht hier op de wijkkermis zowat al zijn successen uit de afgelopen jaren, en de hits waarmee alles begon zoals Geen wonder dat ik ween, ik ben verliefd op jou, zeg eens meisje......

Maar ook zijn nieuwste succes ‘ klop driemaal op mijn deur’ deed de steenweg op Edingen in Hondzocht daveren op de tonen van deze meezinger van streekzanger nummer één’ Paul Severs’.

Daarna was het voor de kleine mannen en vrouwtjes de woefkesworp, hier worden vanuit het raam kleine pluchen woefkes geworpen naar de jeugd, in deze kleine woefkes steekt een nummertje waarmee ze een stuk speelgoed konden afhalen.

Een kermis is niet geslaagd zonder een fris drankje en een hapje, voor dit hapje zorgde de nieuwe uitbaters van het café King Boulevard. zij verwerkte niet minder dan 70 kg vlees ( worsten, ribbetjes en spek) op de barbecue, zodat het met momenten aanschuiven was vooreen plaatsje in de tent.

Ook de rommelmarkt kende dit jaar een groot succes, niet minder dan 120 ingeschreven standjes.

De muzikale avond werd verder gezet door Paul Severs enige zoon Christophe en zijn vrouwtje Liesje, en ook zij brachten stemming in deze wijkkermis met bekende meezingers en hits.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 10 jul 2018

archief