HALLE - Stroppenconcert brengt twee optredens op één avond

HALLE - Stroppenconcert brengt twee optredens op één avond

-stroppenconcerten-20042014
EP

 vzw Halle Events kreeg de mogelijkheid(vergunning) van de stad, aangezien dinsdag een feestdag is, om max tot 00u30 à 01u voor muziek te zorgen. Het weer kondigt zich goed aan dus verwachten ze dan ook veel volk voor optredens van Dusty Boots en Niels Destadsbader

Het optreden van Dusty Boots is voorzien om 20 uur
Een coverband uit Belgisch Limburg. Zij brengen zowel Country als Rock ’n Roll, ambiance verzekerd met o.a. nummers van Dwight Yoakam , John Fogerty ,The Mavericks en vele andere .

Trek je boots aan en zet je hoed op en let's dance ! Dusty Boots heeft tevens een avondvullend repertoire van ambiancenummers uit de jaren 50 en 60, o.a. The Shuffles , The Equals , Elvis , enz .

Niels Destadsbader staat op het podium om 23u
Niels is van alle markten thuis. In het najaar van 2014 presenteerde hij het gloednieuwe programma ‘Dansdate’ bij VTM. Met zijn vlotte presentatiestijl en natuurlijke flair is hij geliefd bij het publiek.In 2015 presenteerde hij ‘Is er Wifi in Thaiti, K3 zoekt K3 en zat hij in de jury van Belgium Got Talent.   In het najaar van 2015 scoorde Niels zijn 2de nr 1 hit met Hey Pa.  Komende zomer brengt hij, samen met zijn vierkoppige live band, een gloednieuwe live-tour. Het publiek wordt getrakteerd op een swingende Nederlandstalige set met zowel eigen nummers als covers van Clouseau, Guus Meeuwis, … Ongetwijfeld zal Niels iedereen aan het dansen krijgen op tal van evenementen en festivals.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 10 jul 2018

archief