Het Schuimend Brein wint ’T Kwiske van Curieus HALLE

Het Schuimend Brein wint ’T Kwiske van Curieus HALLE

Curieus_halle
Ingezonden foto
 

 De Halse Curieus-afdeling organiseerde  voor de allereerste keer ’T Kwiske in een nokvolle ‘Halle Vooruit’. Met een maximum van vijf deelnemende ploegen is het concept rond deze algemene kennisquiz vrij uniek in de streek, hetgeen het er echter niet minder spannend op maakte. Winnaar werd ‘Het schuimend Brein’.

‘Met deze activiteit wilden we echt iets speciaals doen.’, legt secretaris en quizmaster Arno Pirolo uit. ‘Enerzijds wilden we de deelnemers een unieke quizervaring aanbieden, anderzijds wilden we er natuurlijk ook een gezellige avond van maken.’ ‘Daarnaast werd al snel duidelijk dat het een spannende strijd zou worden, met vijf quizploegen die bijzonder aan elkaar gewaagd waren.’

Het was uiteindelijk ‘Het Schuimend Brein’ dat na acht zenuwslopende rondes de eerste plaats wist te veroveren, net voor ‘Tsjikatilo 69’ en ‘Quiz Froome’. Zij gingen naar huis met een set kwaliteitswijnen geselecteerd door Belvino en een juweel ter waarde van 120 euro geschonken door Klink’ Art. Ook de overige ploegen kregen een mooie prijs mee naar huis.

Het voltallige bestuur van Curieus Halle blikt tevreden terug op de activiteit en meldt dat dit zeker en vast niet de laatste quiz is die ze georganiseerd hebben. ‘Het smaakt naar meer!’, besluit Pirolo. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 10 jul 2018

archief