HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - Goud voor Everaerts Christophe op de West World Police and Fire Games

HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - Goud voor Everaerts Christophe op de West World Police and Fire Games

Editiepajot_halle
Ingezonden foto van Christophe op het podium
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto van Christophe en vrouw Sylvie
Editiepajot_halle
Ingezonden foto van Christophe en zijn dochtertje
 

21 brandweerlieden van de hulpverleningszones van Antwerpen, Fluvia, Hainaut Centre en Vlaams-Brabant West zitten nu in Los Angeles om er België te vertegenwoordigen op de World Police & Fire Games 2017 (WPFG). Everaerts Christophe (37) uit Sint-Pieters-Leeuw, van de post Halle is de allereerste Belg die meedeed in de discipline ‘bodybuilden voor mannen ouder dan dertig jaar en groter dan 1,79 meter’ en hij behaalde goud!

Onze mannen meten zich daar met brandweerlieden uit alle hoeken van de wereld in meer dan 60 sportdisciplines. De World Police & Fire Games, die georganiseerd worden in Los Angeles van 6 tot 16 augustus 2017, zijn de tweede grootste bijeenkomst van sporters ter wereld na de Olympische Spelen. Op dit evenement komen meer dan 8.000 atleten uit 70 landen samen. Brandweerlieden en politieagenten nemen deel aan hoogstaande sportproeven, gaande van taekwondo tot Ultimate firefighter. De Belgische deelnemers behaalden samen al 50 medailles in Los Angeles. Meer info: https://www.facebook.com/ANPI.BE/?hc_ref=ARSPrBP7hIxMZjvbdiZxW8Ui1669L8DZSe0TUwYN9MP2h0Lx4vRyTjM3u-9FZshIFYY

Everaerts Christophe: “Ik ben de eerste Belg die goud behaalt in de discipline bodybuilding en ben dan ook heel trots. Ik had dit niet kunnen doen zonder de steun van mijn vrouw Sylvie, familieleden en goede vrienden. Zonder hun had ik het vele trainen en het loodzware dieet van rijst, groenten en kip, de laatste 8 maanden niet kunnen vol houden.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 aug 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018

archief