Kunst op het plein in HALLE

C21

Kunst op het plein in HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
 

Zateradag 26 augustus en zondag 27 augustus is het feest in Nederhem, op het plein van het nieuwe zwembad. ‘Kunst op het plein’ wordt zeker en vast een leuk evenement voor de heropwaardering van deze wijk. Kom mee genieten van live painting, crea workshops, bloemschikken, gezellige terrasjes, BBQ en ander lekkers. En mis op zaterdagavond zeker niet het optreden van ‘Gerammel en Geboenk’ en ‘Shaman Festival’.

Suzy Boothroyd van Alizarine: “Sinds de bouw van het zwembad en de werken rondom het plein en de toegangswegen naar de paar handelaars naast het zwembad (Sportoase, Alizarine en restaurant Van Hoo), is dit een beetje een negatief punt geworden met veel klachten van zowel de handelaars als de bewoners en klanten. Er zijn veel klachten over de open ruimte rondom het zwembad terwijl er al zo’n tekort aan parkeergelegenheid is in de buurt. De werken zijn bijna klaar en het plein kan zoveel meer bieden dan ‘verloren parkeerruimte’. Met dit evenement willen we een positieve insteek geven waar iedereen iets aan heeft, dat duidelijk maakt dat deze open ruimte beter ingevuld kan worden met activiteiten voor een breed publiek dan enkel ‘verloren parking’. Er is veel moeite gedaan om er een aangenaam plein van te maken en dit evenement is een ideaal startschot om dit ook zo kenbaar te maken aan een breed publiek.”

De kunstwerken die tijdens dit evenement worden gemaakt zullen na afloop worden geveild. De opbrengst gaat naar een goed doel: Halle Zonder Grenzen. De werken zullen na het evenement tentoongesteld worden in de Foyer van het stadhuis van Halle. De mensen kunnen een bod doen op deze werken via Facebook of via een 'urne' in het stadhuis.

Het evenement is gratis met uitzondering van de BBQ, de drankjes en de workshop ‘Bloemschikken’. Elke dag geven ze meer info over de kunstenaars via Facebook: https://www.facebook.com/alizarinehalle/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief