HALLE- Wim Soutaer en Starshifter maakten een mooie afsluiter van de Stroppenconcerten 2017.

C21

HALLE- Wim Soutaer en Starshifter maakten een mooie afsluiter van de Stroppenconcerten 2017.

Stroppen_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_2
Stroppen_3
Stroppen_4
 
Stroppen_5
Stroppen_6
Stroppen_7
 

 Meer dan 10.000 muziekfans zakten tijdens de maanden juli en augustus af naar de Stroppenweide om er elke maandagavond te genieten van een gratis optreden van bekende en minder bekende artiesten, en er samen met buren vrienden en familie te genieten  van een lekker drankje en hapje bij de tonen van hun lievelingsmuziek.

Ook de weergoden waren de organisatoren ‘Halle Events’ dit jaar gunstig gezind en gingen alle concerten door zonder een druppel regen.

Om dit succes op een mooie manier af te sluiten werd er tijdens dit laatste concert van 2017 een extra artiest aangesproken om enkele nummers te brengen op het Stroppenconcert.

Hiervoor werd contact opgenomen streekgenoot Wim Soutaer die meteen bereid was een paar nummertjes extra te brengen op deze afsluiter.

Wim Soutaer bracht zowel wat oudere als nieuwe eigen nummers zoals: Ze Kent me, nr 1, dromen, heel de zomer, sexy, allemaal, Sweet Caroline,je hoeft niet naar huis, zonder woorden....

Heel wat meezingers waarop de massa graag aan meededen, zelf toen Wim zich tussen het publiek begaf.

Maar er was nog meer te beleven op het podium tijdens dit laatste concert van 2017, zanger Pascal en Natacha, basgitarist Bart, gitarist Dennis,drummer Bert en toetsenist Wim of de partyband ‘Starshifter’ zorgde voor een mooie afsluiter.

Deze coverband uit het Waasland brachten met een ongelofelijke energie hit nummers uit de jaren 60, 70, 80 tot heden. De mooiste Rock, disco, new wave en dance galmde uit de boxen en zorgde voor een mooie afsluiter van de Stroppenconcerten 2017.   

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief