SK PEPINGEN-HALLE verliest tegen K.Rupel Boom met 1-4.

SK PEPINGEN-HALLE verliest tegen K.Rupel Boom met 1-4.

Sk_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Sk_2
 
Sk_3
 
Sk_4
 
Sk_5
 
Sk_6
 

 SK Pepingen Halle speelde deze namiddag zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie 2017-2018 in de 2de amateur  klasse van de nationale competitie. Het was de Halse slagerij Pieters die voor deze speciale wedstrijd de wedstrijdbal schonk, zodat Luc Pieters de wedstrijd op gang mocht trappen, de wedstrijd was nog maar net gestart toen Jamie Meseure van Rupel Boom in de derde minuut al de 0-1 op het bord schoot.

De thuisploeg was nog maar net bekomen van die vroege tegengoal toen Jason Adesanya er in de 9ste minuut nul twee van maakte.

Vanaf dan was er voor SK Pepingen-Halle maar een optie zo snel mogelijk een aansluitingstreffer zien te maken, maar de 0-2 bleef op het scorebord tot met de rust.

Na de pauze kwam de aansluiting er toch in de 53ste minuut via Benamar Abdennour 1-2, SK Pepingen Halle ging meteen op zoek naar een tweede doelpunt om toch nog een punt thuis te halen tegen een sterke tegenstander uit Antwerpen. Toch waren het de bezoekers die in de 80ste minuut via aanvoerder Jeroen Mertens op vrije trap de score kon opdrijven naar 1-3.

De thuisploeg was aangeslagen en kreeg twee minuten later nog een doelpunt tegen, invaller John Nkomb legde de eindscore 1-4 vast.

SK Pepingen Halle moest in deze wedstrijd niet onderdoen voor een sterker spelende tegenstander K.Ruppel Boom die verdiend de drie punten mocht huiswaarts nemen.

 Volgende thuiswedstrijd van SK Pepingen Halle is op 24 september om 15.00 uur tegen K.Sint-Eloois-Winkel Sp.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018

archief