HALLE - Voordracht ‘Kleinhandel heeft een toekomst!’

C21

HALLE - Voordracht ‘Kleinhandel heeft een toekomst!’

Halle
EP

 De stad Halle organiseert op dinsdag 19 september een unieke en inspirerende voordracht ‘Kleinhandel heeft een toekomst!’ door trendwatcher Herman Konings. Ondanks de groeiende populariteit van e-commerce bij de shopper is Herman Konings ervan overtuigd dat de kleinhandel, fysieke winkel, nog een toekomst heeft. Zij verwachten jullie om 20 uur in de raadzaal van het stadhuis.

Herman Konings, bouwjaar 1964, is master in de theoretische psychologie (KU Leuven) is een trendanalist en consumentenpsycholoog. Hij geeft regelmatig consults, workshops en lezingen aan bedrijven, genootschappen, overheden en het hoger onderwijs over trendverschuivingen en toekomstverwachtingen.

Hij is een onvervalste verhalenverteller die je in een meeslepend parcours weet te begeesteren voor de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

Uit een studie van het onderzoeksbureau Locatus blijkt dat 10.000 fysieke winkels in Vlaanderen de afgelopen vijf jaar de deuren moesten sluiten door de toenemende concurrentie van het online shoppen. Wat is nu de toekomst van fysieke winkels?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief