FP HALLE-GOOIK verplettert Roselies op openingsspeeldag

Fp_halle_gooik
EP

FP Halle-Gooik trok naar Roselies voor de openingswedstrijd van de nieuwe competitie. De thuisploeg kreeg nooit de kans om in de match te komen, Halle-Gooik duwde meteen zwaar door en haalde het met 3 – 14 cijfers.

Gonzalo opende met de halve retro, Rahou verdubbelde met een volledige Retro. Diezelfde Rahou zorgde voor de 0-3, in wat een bloedvorm steekt deze topper. Nog voor de rust werd Roselies helemaal uitgeteld door Teixeira 2x, Leo & Leitao.

Na de rust kreeg men een soortgelijke wedstrijd. Halle-Gooik nam nu wat gas terug maar liep toch verder uit naar 0-11 langs twee pegels van Dujacquier en een wondermooi lobje van Leitao. Karakilic scoorde dan 2x tegen in 2 minuten maar moest één minuut later met dubbel rood van het veld. Grello pegelde de bal onhoudbaar in de kruising en deed dat twee minuten later vlotjes nogmaals over. Amelot milderde nog maar Dujacquier trapte een 10-meter staalhard in de kruising.

FP Halle-Gooik wint zo de openingsmatch en haalt de eerste drie punten van het seizoen. Volgende vrijdag wordt het andere koek, dan ontvangt FP Halle-Gooik Malle-Beerse in de Bres

Doelpunten: 0-1 Gonzalo, 0-2 Rahou, 0-3 Rahou, 0-4 Rafael Teixeira, 0-5 Leo, 0-6 Rafael Teixeira, 0-7 Fernando Leitao, 0-8 Dujacquier, 0-9 Tiago De Bail, 0-10 Fernando Leitao, 0-11 Dujacquier, 1-11 Karakilic, 2-11 Karakilic, 2-12 Grello, 2-13 Grello 3-13 Amelot & 3-14 Dujacquier