HALLE - N-VA delegatie test circulatieplan Sint-Rochus

C21

HALLE - N-VA delegatie test circulatieplan Sint-Rochus

Circulatie_benjamin_wim_nelly
Ingezonden foto
 

  Een delegatie van N-VA Halle sprong op de fiets om het circulatieplan voor Sint-Rochus uit te testen. Na afloop van die testrit is de balans voorzichtig positief. “Een aantal verkeerssituaties hebben nog wat verdere verfijning nodig”, zegt N-VA Halle fractieleider Wim Demuylder.

“De gevaarlijke verkeerssituaties aan de Sint-Rochuskerk en de oversteekplaats voor fietsers ter hoogte van de bakker aan de Nijvelsesteenweg moeten grondig opgevolgd worden. Ook stelden we vast dat de signalisatie nog een pak beter kan en dat het wegdek op heel wat plaatsen dringend aan vervanging toe is. Specifiek voor de fietsers zorgen de verschillende inrichtingen van de ruimtes waar men mag fietsen voor verwarring. Zo zou één kleur voor alle fietspaden de zaken heel wat kunnen verbeteren.”

N-VA Halle heeft z’n bevindingen en voorstellen overgemaakt aan de dienst mobiliteit van de stad. “We hopen met onze opmerkingen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de beloofde grondige evaluatie in november”, besluit Demuylder.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief