FP HALLE-GOOIK wint eerste thuiswedstrijd tegen Malle-Beerse met 11-2

Fp_halle_gooik
EP

FP Halle-Gooik kreeg voor de eerste thuiswedstrijd Malle-Beerse op bezoek. Halle-Gooik begon verschroeiend en Dujacquier fusilleerde de bezoekende doelman bij de 1-0. Rahou liep heel het veld over en trapte dan staalhard in de kruising.

Teixiera, Leitao en Leo tikten dan de hele Malse defensie op een hoopje en Leo werkte mooi af. Gonzalo bood Leito de 4-0 aan op een presenteerblaadje aan. Vrije trap voor Grello die Dujacquier aanspeelt en de forfaitcijfers staan op het bord. Diezelfde Dujacquier biedt eerst De Bail de 6-0 aan en scoort dan zelf de 7-0. Nog voor de rust plaatst Gonzalo de 8-0 in de kruising. Na de rust verwatert het spelbeeld. Halle-Gooik loopt nog uit tot 10-0 via Leitao en Grello. Malle scoort dan tweemaal op 1 minuut maar het is Leitao die op wondermooi aangeven van Leo de 11-2 eindstand mag vastleggen.

FP Halle-Gooik wint zo met 11-2 van Malle-Beerse en zet zijn goede periode door. Volgende week volgt de verraderlijke verplaatsing naar Charleroi.