S.K. PEPINGEN - HALLE gaat met 1-3 de boot in tegen K. Sint –Eloois-Winkel.

Sk_2
Sk_3
Sk_4

Sk_5

Ook tijdens deze thuiswedstrijd kon de fusieploeg SK Pepingen Halle de drie punten niet thuis halen. Het waren de bezoekers uit West Vlaanderen die in de eerste 45 minuten de wedstrijd bepaalde en de meeste kansen afdwongen, met succes in minuut 9 kon Aaron Vandendriessche op hoekschop de score openen 0-1 voor de bezoekers.

De thuisploeg was vanaf toen wat aangeslagen en uit concentratie, toen in minuut 32 opnieuw op hoekschop Darius Hillewaere er 0-2 van maakte, wat meteen de ruststand werd.

Na de pauze ging SK Pepingen Halle wat meer risico’s nemen om de aansluitingstreffer op het bord te krijgen, en die aansluitingstreffer viel er in minuut 76 via eerst een schot op de paal maar invaller Badi Yassin was op de juiste plaats om de bezoekende doelman Sven Dhoest het nakijken te geven 1 -2.

Maar de vreugde was van korte duur voor de thuisploeg toen twee minuten later opnieuw Darius Hillewaere met het hoofd over doelman Sergei Deweerdt binnen duwde 1-3 wat meteen de eindstand werd.

Er staat de komende weken trainer Geert Criquielion nog heel wat sleutelwerk te verrichten aan de nieuwe fusieploeg.