HALLE – Kapsalon ‘Hair Point ‘ opent twee dagen de deuren voor kankerpatiënten.

C21

HALLE – Kapsalon ‘Hair Point ‘ opent twee dagen de deuren voor kankerpatiënten.

Haar_1
Zaakvoerster Annie Dedoncker samen met Orpiné, Assia en Tiny. (Foto's Emile Devogeleer
 
Haar_2
Haar_3
Haar_4
 
Haar_5
 

 Met de slogan ‘ 2 days of magic inside ‘ ontvangt kapsalon Hair Point op de August Demaeghtlaan in Halle, twee dagen kankerpatiënten om hun te laten voelen dat ze niet alleen zijn. In samenwerking met het Sint Mariaziekenhuis en Daisy Schoonjans van Ritch Europe willen zij vrouwen die kanker ondergaan, maar ook vrouwen die genezen zijn van kanker, gedurende deze twee dagen samenbrengen en hen verwennen met een gratis knipbeurt en make up sessie, het ziekenhuis zorgt voor de gezonde voeding en met een psycholoog en diëtiste.

Verder zal er ook nog yoga voorzien worden en een relaxatie ruimte met O2chair, voor betere ademhalling. Tijdens deze 2 dagen worden ongeveer 20 kankerpatiënten op deze manier samen gebracht om een warme community te vormen waar het positieve kan aangehaald worden. GENEZING!

Iedereen weet hoe vaak kanker gelinkt is aan het omgekeerde. Dit willen ze bij kapsalon Hair Point die dagen niet, en wil het team een hart onder de riem steken en er vooral zijn voor de patiënten.

Hair Point zorgt voor pruiken en zal deze naar wens opfrissen volgens het karakter van de vrouw die bij het kapsalon zit.

Hair Point kiest voor het woord ‘Vrouw’, want patiënt spreekt niet de juiste waarde.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief