HALLE - Garage Sterckx verwelkomt iedereen tijdens Open Bedrijvendag

HALLE - Garage Sterckx verwelkomt iedereen tijdens Open Bedrijvendag

Editiepajot
Ingezonden foto
 

Op zondag 1 oktober van 10u tot 17u, verwelkomt garage Sterckx u graag in hun vestiging te Halle, tijdens Open Bedrijvendag 2017.  Ze gunnen iedereen een blik achter de schermen van hun concessie, waar hun gemotiveerd team dagdagelijks met veel passie werkt om u telkens opnieuw een optimale service op maat te bieden.

De bezoekers mogen zich verwachten aan een unieke merkervaring in de Scandinavisch ingerichte showroom en receptieruimte waar de nieuwste Volvo modellen, inclusief de nieuwe Volvo XC60, tentoongesteld worden.

Verder zorgen ze voor tal van infostanden en workshops met onder meer de Volvo V40 tolwagen, die het belang van de gordeldracht aantoont, en demonstraties automatisch inparkeren. Ze vieren dit jaar eveneens het 90 jaar bestaan van Volvo en nemen jullie dan ook graag mee doorheen hun indrukwekende geschiedenis.

Ze voorzien ook heel wat kinderanimatie. Zo zullen er bijvoorbeeld springkastelen aanwezig zijn en zorgt de eigen carrosserie voor een interactieve workshop met de kids!

‘Ondernemers ondernemen voor iedereen’, zo luidt de algemene campagne van Voka Open Bedrijvendag 2017 en net daarom betrekken ze tijdens deze dag graag ook enkele partners:

- Castaar is een all-in agency en tevens de partner voor de belettering van de wagens en bedrukking van hun promotie materiaal. Tijdens Open Bedrijvendag zal hij zijn eigen Volvo XC60 wrappen en een V40 volledig bestickeren.

- De kinderplaneet, de binnenspeeltuin bij uitstek te Huizingen, zal de kinderen voorzien van leuke glitter tattoos en cake.

- BASF - Glasurit, leverancier van onder andere de verfproducten voor de Carrosserie, zorgt ervoor dat de kinderen zelf een 'auto schelp' mogen spuiten met een echt verfpistool.

- Tot slot voorzien ze dankzij Chimay nog een heerlijke afsluiter!

Join the event on Facebook en blijf op de hoogte: https://goo.gl/Ym78au

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020

archief