HALLE - Wijndegustatie in zaal Lindegroen te Buizingen

HALLE - Wijndegustatie in zaal Lindegroen te Buizingen

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto van een wijndegustatie aan huis
 

Vinilicious organiseert een wijndegustatie in zaal Lindegroen te Buizingen op zondag 5 november van 14u30 tot 19u. Meer dan 30 wijnen uit diverse landen (oa Italië, Spanje en Slovenië) worden aan verschillende proeftafels aangeboden. Schuimwijn, witte, rosé of rode wijn komen allemaal aan bod. Wie graag eens iets anders proeft in een gezellige sfeer, kan zeker eens langsgaan.

Jente Van den Broecke van Vinilicious: “Mijn passie in wijn is reeds 12 jaar geleden gestart, en dat vooral in Italië. Ik hielp in het Gentse mee aan wijndegustaties en ging mee naar wijnreizen met enkele wijnclubs. Tot ik op eigen houtje naar Italië trok en zelf de lokale wijnboeren ging bezoeken. We verzorgen nu voornamelijk wijndegustaties aan huis. Voor de eerste keer organiseren we een proeverij in een zaaltje in deze streek. We zijn trots dat we hiervoor ook een kok uit Umbrië hebben kunnen strikken die voor enkele aangepaste hapjes zal zorgen. Sommige wijnen worden door de wijnboer zelf voorgesteld. ”

Wie na het proeven graag een wijntje koopt heeft daar uiteraard de mogelijkheid toe. Dit kan op de degustatie (aan voordeeltarief) of via de webshop.

Iedereen is welkom, voorverkoop: €10 of ter plaatse €15 per persoon. Storten kan op BE95 9731 1435 5758 met vermelding van naam en aantal personen. Bij aankoop vanaf €150 wordt er één toegangskaart terugbetaald. Meer informatie: http://wijnen.shop/  of via de facebookpagina van Vinilicious.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 10 jul 2018

archief