HALLE - Ondernemen op volle vermogen

C21

HALLE - Ondernemen op volle vermogen

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Maandag organiseerde de Verenigde Handelaars van Halle het seminar ‘Ondernemen op volle vermogen’ in CC 't Vondel. Dit was een exclusief business event in samenwerking met het Carl Van de Velde Training Instituut. Tijdens dit seminar onthulde business mentor Carl Van de Velde zijn meest ultieme succesformule die van toepassing is voor elk bedrijf binnen elke sector.

Deze vernieuwende strategie heeft rechtstreeks een positieve impact op de vorm van uw zaak, vitaliseert uw manier van ondernemen en optimaliseert uw procedures. Tijdens de avond gaf Carl concrete tools die onmiddellijk leiden naar betere bedrijfsresultaten.

Steven Teurlings,
 voorzitter van de Verenigde Handelaars Halle: “Wij wilden graag een aantal inzichten delen die leiden tot onmiddellijk succes. Daarnaast was dit ook het perfecte netwerkmoment, de gelegenheid om met gelijkgezinde ondernemers uit de regio contacten te leggen. Het netwerkmoment heeft tot na middernacht geduurd. 250 enthousiaste ondernemers werden getrakteerd op een hapje en drankje, aangeboden door de Verenigde Handelaars van Halle.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief