HALLE – “Wonderlijk” het nieuwe album van Jan Vankeerberghen.

HALLE – “Wonderlijk” het nieuwe album van Jan Vankeerberghen.

Jan_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Jan_2
 
Jan_3
 
Han_4
 
Jan_5
 
Jan_6
 

  ‘Wonderlijk’ is de titel van het nieuwe album van Jan Vankeerberghen, en deze titel is toepasselijk op de muziek en zang kwaliteiten van Jan Vankeerberghen. Het nieuwe album ‘Wonderlijk’ staat vol met Nederlandstalige liedjes, geschreven door Jan zelf.

Het album ‘wonderlijk’ werd voorgesteld in ‘De Oude Post ‘ in Halle voor heel wat genodigde, het was schepen mevrouw Dieuwertje Poté die de voorstelling en het programma mocht toelichten.

Daarna waren de leerlingen van de stedelijke Servaisacademie muziek-woord-dans aan de beurt.Om tenslotte Jan zelf met orkest het podium op te sturen.

Tijdens deze avond werd de nieuwe cd en de opbrengst van de drankjes en hapjes die verkocht werden geschonken aan de VZW ‘Smile to me’.

Sinds 2013 is Jan Vankeerberghen peter van de VZW ‘Smile to me’, deze VZW organiseert jaarlijks evenementen voor kinderen uit de streek met een zware fysieke of mentale handicap.

Tijdens de voorstelling van het nieuwe album ‘Wonderlijk’ stelde de VZW ‘Smile to me’ hun affiche en programma voor zaterdag 21 oktober 2017 voor, dan nemen zij iedereen mee op een reis rond de wereld. Ze gaan met u overal naar toe en alles mag. Naar de woestijn, de bergen en de zee.

Inchecken kan in de zaal: Zonnig leven, Jan Vanderstraetenstraat 198, 1600 Sint-Pieters-Leeuw om 12.00 uur stipt.

Wie graag wil deelnemen aan deze wereldreis, graag een seintje naar Carine 0498/698.996 of een mailtje naar carine.singele@smiletome.be  .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 17 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018

archief