OCMW van HALLE huldigt zijn vrijwilligers

C21

OCMW van HALLE huldigt zijn vrijwilligers

Vrijwilligers_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Vrijwilligers_2
 
Vrijwilligers_3
 
Vrijwilligers_4
 
Vrijwilligers_5
 

 Het OCMW van Halle huldigde zijn vrijwilligers, die zich dagelijks inzetten om de dienstverlening te ondersteunen. Meer dan 100 vrijwilligers zijn dagelijks in de weer en vormen een grote steun voor de organisaties, medewerkers, bewoners en gebruikers van de verschillende diensten.

Met het thema “The Fifties” werden 80 ingeschreven vrijwilligers ontvangen op de “Walk of fame”,daarna werden zij verwend met een receptie en maaltijd. Maar eerst werden een paar vrijwilligers  in de bloemetjes gezet voor hun jaren vrijwillige inzet.

 De vrijwilligers die 5 jaar actief zijn: Karlien Callebaut, Jeannine Marcelis, Francine Vandebotermet, de volgende waren niet aanwezig: Marie Louise Boschmans en Frans Vansintjan.

10 jaar waren er maar vier aanwezig: Paul Berghmans, Liliane Hamelrijck, Felicien Mertens en Paul Somers. De andere vrijwilligers die 10 jaar actief zijn waren: Jeanne Adant, Raoul Biesemans, Elisabeth Fastenakels, David Lecompte, Annette Rimez, Emmanuel Van Craeynest en Dinja Wijverkens.

 De groep die 15 jaar actief, was niemand aanwezig: Gaby Duyck, Philippe Lesseliers en Mieke Van Lint.

 Voor 20 jaar was er maar een vermelding, die van Eugenie De Maere.

 En de laatste groep zijn 30 jaar actief als vrijwilliger: Goedelieve Depestele en Luc Gevaert, Pastoor Frans Vancutsem liet zich verontschuldigen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief