HALLE - Toernee Mondi’alle warmt zich op

C21

HALLE - Toernee Mondi’alle warmt zich op

Radio_mondie_alle
EP

 Toernee Mondi’alle begon met volle goesting en een frisse, jonge lichting in de rangen aan de voorbereiding. Zij blijven trouw aan hun klassiekers maar reken maar dat er vernieuwing in zit!  Maar eerst zorgen ze traditiegewijs voor een opwarmer met Radio Mondi’alle op 21 oktober in café Den Herberg.

Omdat men niet vroeg genoeg kan kennismaken met Toernee Mondi’alle, houden ze dit jaar een ‘Toernee Kadee’ boven de doopvont. In de namiddag kunnen kinderen deelnemen aan activiteiten en workshops in CC ’t Vondel. Cupcakes bakken, nieuwslezer spelen, verhalen luisteren of bellen blazen: niets is teveel voor de kadeeën! Maar ook de rest van de familie en vrienden vergeten ze niet! Zij kunnen gezellig bijkletsen, het cultuurcafé is open! De namiddag wordt afgesloten met de voorstelling KUS! Van compagnie Krak! Visuele en absurde humor voor de ganse familie! Het volledige programma vind je binnenkort op www.toerneekadee.be!

Academie De Meiboom als ere-decorateur
Want kunstenares Lieve Bollaert en haar studenten gingen de uitdaging aan en ontwerpen ‘onze bol’. Hun work in progress valt te bewonderen in de inkomhal van De Meiboom zelf. Vanaf 1 november verhuist de bol naar de Grote markt en vleit de bol zich tegen de voeten van Servais om de November wereldmaand in te luiden!

En de opbrengst gaat naar …
Net zoals de afgelopen edities steunt Toernee Mondi’alle een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor vzw Renkoekoek. Dat is een vzw die sporten inclusief maakt, wat wil zeggen dat de evenementen toegankelijk zijn voor alle leeftijden, met en zonder beperking, met en zonder financiële middelen. Renkoekoek wil graag een sportkar uitwerken om het sportieve aanbod uit de streek onder de aandacht te brengen en zo meer mensen aan het sporten te krijgen in Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw.

 Kom opwarmen op Radio Mondi’alle!
Ritmegevoel testen, hartslag opdrijven, en checken of het feestbier ‘Toernee’ een jaar later nog altijd even lekker is: doen ze! Met het aanloopfeestje ‘Radio Mondi’alle’, op zaterdag 21 oktober in café Den Herberg. De toegang is gratis, het plezier gegarandeerd. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief