HALLE - Wie krijgt de cultuurduivel?

HALLE - Wie krijgt de cultuurduivel?

Cultuurweek
Foto Felix Merckx
 

 Traditiegetrouw organiseert de cultuurraad jaarlijks een cultuurfeesten en dit op zaterdag 28 oktober in CC ’t Vondel/. Net zoals de afgelopen jaren komt ook dit jaar lokaal talent aan bod: het koor Suma Khantaty uit Buizingen, het project Amitola van Tempo,enhet saxofoon-ensemble van de Servaisacademie.

In het tweede deel komt ereburger van Halle <Hubert Damen aan de beurt. Samen met pianist Florejan Verschueren tracht het mysterie van de liefde te ontsluieren met zijn programma “Als de liefde niet bestond”?

 De grootste optredens zoals  bij vroegere cultuurfeesten zijn echter verleden tijd. De stad stelt immers geen fondsen meer ter beschikking voor de organisatie. Het is door de medewerking van CC ’t Vondel dat het feest nog kan plaats vinden.

Tot slot van de avond wordt de tweejaarlijkse cultuurduivel uitgereikt. Het zijn de Halse culturele verenigingen die verenigingen of personen die in aanmerking komen voor het kunstwerk van Luc Vanruysevelt aanduiden. Komen in aanmerking voor deze prijs: “Toneelgroep Volharding, Zennekant, KWB Sint-Martinus, Dirk Ottoy, Hallensia en Linda Smismans.

 Kom zeker meegenieten van het lokaal talent in CC ’t Vondel op zaterdag 28 oktober vanaf 20 uur. Je hoeft geen kaarten te kopen en de toegang is gratis.

 De ganse avond tonen Halse culturele vereniging hun werking in standjes die opgesteld staan in het Vondel

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 20 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 18 okt 2018
Devogeleer Emile | 18 okt 2018
Olaf Feldberg | 17 okt 2018

archief