HALLE - Colruyt lanceert maaltijdbox voor gezinnen met kinderen

C21

HALLE - Colruyt lanceert maaltijdbox voor gezinnen met kinderen

Colruyt_group_2013_p200
EP

 Colruyt brengt een nieuwe maaltijdbox op de markt met alle ingrediënten voor drie eenvoudige, snelle en vooral kindvriendelijke gerechten. De recepten veranderen wekelijks en worden bedacht en getest door het kookteam van Colruyt. De Lekker Koken-maaltijdbox is de enige op de markt die klanten al de dag na bestelling kunnen afhalen. Dat kan vanaf 25 oktober in een van de 13 deelnemende afhaalpunten van Collect&Go, de online boodschappenservice van Colruyt.

De Lekker Koken-maaltijdbox is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. Colruyt maakt gebruik van de culinaire expertise van zijn Lekker Koken-team. De maaltijdbox bevat alle ingrediënten en bijhorende receptfiches voor drie maaltijden. “Alle recepten zijn kindvriendelijk, eenvoudig en klaar binnen maximaal 30 minuten. We testen ze zelf uitgebreid in een gezinssituatie, zo zijn we zeker dat ze bij kinderen in de smaak vallen. Denk maar aan kip-kerrie, visbrochettes of een groentepizza”, zegt Hélène Thonnart van het kookteam. Elke maandag worden de recepten vervangen door drie nieuwe, die klanten een week op voorhand kunnen raadplegen via collectandgo.be.

De maaltijdbox is beschikbaar in twee formaten in functie van de grootte van het gezin. De ene box bevat drie porties (2 volwassenen + 1 à 2 kinderen) en de andere vier porties (2 volwassenen + 2 à 3 kinderen). Colruyt voorziet telkens volwaardige porties van 200 gram groenten en een evenwichtige variatie van vlees, vis en veggie. “Daarvoor baseren we ons op de richtlijnen van onze eigen voedingsdeskundigen. We willen een echte oplossing bieden voor onze klanten die ondanks hun drukke gezinsleven toch een voedzame en lekkere maaltijd op tafel willen zetten”, aldus Hélène Thonnart. Het team van Lekker Koken zit ook achter de succesvolle weekmenu’s van Colruyt, de folderrecepten, de website Lekker Koken en meer dan dertig kookboeken.

Laagste prijs
De kleinste maaltijdbox kost 52 euro, de grootste is verkrijgbaar voor 59 euro. De vaste servicekost van 5,50 euro van Collect&Go is daar niet bijgerekend, maar die dekt ook alle andere boodschappen die de klant bestelt. Colruyt biedt ook voor de maaltijdbox de laagste prijs. “We hebben alle concurrenten uitgebreid geanalyseerd en dit is de laagste prijs van het moment. Komt er een goedkopere maaltijdbox van vergelijkbare kwaliteit op de markt, dan passen wij onze prijs aan.”, zegt Guy Elewaut, directeur marketing bij Colruyt.

Vandaag bestellen, morgen afhalen
Klanten kunnen hun maaltijdbox bestellen via de website van Collect&Go (nog niet via de Collect&Go-app). Guy Elewaut: “We zijn de enige op de markt bij wie je tot middernacht kan bestellen en de dag nadien al kan afhalen. Dat kan op elke dag van de week, behalve op zondag. Bij ons is er geen abonnementsformule: onze klanten kiezen zelf óf en wanneer ze een maaltijdbox bestellen. Wij passen ons aan de routine van de klant aan, en niet omgekeerd.”

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 01 mei 2024
Marc Sluys | 30 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 apr 2024
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief