S.K.PEPINGEN-HALLE geraakt opnieuw niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen K.S.V Bornem

Sk_5

Rode lantaarn S.K.Pepingen-Halle moest het opnemen tegen K.S.V Bornem, dat samen met SKPH met beide vier punten de laatste plaats delen. K.S.V Bornem heeft het momenteel financieel moeilijk, en is genoodzaakt om met een heel jonge ploeg verder de competitie af te werken.

Het was nochtans de bezoekende ploeg die een eerste kans creëerde in de 7 de minuut, maar de verslagen doelman  Deweerdt Sergei kon nog net op de hulp rekenen van Gacio die de bal net voor de lijn kon onderschepen en de 0-1 kon vermijden.

In minuut 27 verkeek de bezoekende doelman Ruben Coppens zich op een vrijschop, en de goed gevolgde Miceli Damien kon de bal tegen de netten tikken 1-0 voor de thuisploeg.

Niet onverdiend kon SK Pepingen-Halle deze score behouden tot aan de rust.

De tweede speelhelft was het de jonge ploeg van uit Bornem die de touwtjes in handen namen, met succes toen in  minuut 61 Telen Hervé de stand gelijk bracht 1-1.

Op het laatst moest SK Pepingen-Halle nog 9 minuten verder met 10 man, na een tweede gele kaart voor verdediger  Thor Daems.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...